Y.O. Bouw

Top

Alles

Hensen

Geheel volgens verwachting

Bezorging was snel en volgens afspraak

Bolscher

Zeer goed

Duidelijk en goed

Jammer dat de ventilatie latten niet droog waren

De Vries & Versprille BV

Bestelling afgeleverd conform afspraak

van den Eersten

Heel goed

Op dit moment geen

Isolatieshop

Correcte en vlotte levering, alles op tijd en de gevraagde artikelen ontvangen. Duidelijke website.

Snelle reacties en levering

Zijlstra

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd, overzichtelijke website

Haarbosch

Alles volgens afspraak en op tijd geleverd

correcte afhandeling van order

Goed bedrijf, bestelling is goed en zorgvuldig geleverd. Alleen het mailtje over de bezorgtijd zelf kan wat verbeterd worden

Duidelijke en overzichtelijke site, vooral fijn dat ook toebehoren voor producten word getoond.

Ik kreeg het mailtje met de informatie over de levertijd om 00:30, toen lag ik natuurlijk te slapen. Maar in dit mailtje werd aangegeven dat de bezoring die zelfde morgen tussen 06:30 en 08:30 werd... Ik kreeg het mailtje met de informatie over de levertijd om 00:30, toen lag ik natuurlijk te slapen. Maar in dit mailtje werd aangegeven dat de bezoring die zelfde morgen tussen 06:30 en 08:30 werd geleverd. Dit had ik dus niet gezien en was niet aanwezig op het leveradres. Wel werd ik om 07:00-07:30 gebeld, maar had dit gesprek gemist. Gelukkig hadden ze alles netjes uitgeladen en was de bestelling goed bedekt met plastic, dus het was geen probleem dat het er even stond. Maar ik adviseer wel om de het mailtje met de informatie over de bezorgtijd minimaal 24 uur voor de daadwerkelijke levering te sturen. Hierdoor hebben mensen genoeg tijd om op de levering te anticiperen.