Zeer positief

Komen afspraken na

Zo doorgaan

Van tiel

Ik had een mailtje verwacht wanneer. Het geleverd zou worden. Het was op dezelfde dag van levering een telefoontje: zeer korte planning! Vanwege cursus in den lande afwezig en niet goed bereikbaar.... Ik had een mailtje verwacht wanneer. Het geleverd zou worden. Het was op dezelfde dag van levering een telefoontje: zeer korte planning! Vanwege cursus in den lande afwezig en niet goed bereikbaar. Jammer!

Laat er in iedergeval een dag tussen zitten zodat je er beter op kan anticiperen.

Kirsten

Groot aanbod van isolatie

groot aanbod en veel informatie, tegen goede prijzen

communicatie over levering kwam 's nachts/'s ochtends dus ik werd wakker gebeld door de leverancier. Kan beter.
en meer vergelijkingshulp waarom zou ik voor het ene moeten gaan vs het ander.

Het grote assortiment lijkt aantrekkelijk maar het eerste wat de website doet op het moment dat ik er doorheen probeer te scrollen is mij een invoerveld voorschotelen waar ik mijn e-mailadres mag... Het grote assortiment lijkt aantrekkelijk maar het eerste wat de website doet op het moment dat ik er doorheen probeer te scrollen is mij een invoerveld voorschotelen waar ik mijn e-mailadres mag achterlaten voor de zoveelste nieuwsbrief. Ik kan het geheel niet wegklikken en kan alleen verder met het gebruik van de website als ik de pagina herlaad. Halen ze soms meer winst uit het verkopen van mijn e-mailadres?

Groot assortiment, zo lijkt het in ieder geval

Gebruik geen dark patterns om mij mijn e-mailadres af te troggelen

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring hebt gehad met onze website.
Zoals u aangeeft wordt er een melding getoond om u aan te melden voor...
Beste,
Zoals u aangeeft wordt er een melding getoond om u aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij doen dit puur om u erop te attenderen dat u zich kunt abonneren.
Door middel van de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, acties, aanbiedingen en een stukje kennisdeling. Wij verkopen uw e-mailadres absoluut niet. Daarnaast is het aanmelden voor de nieuwsbrief geheel vrijblijvend.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Team Isolatieshop

(Bewerkt)

gratis retourneren zou mooie service zijn

Molenaar

Pir platen met fermacel gekocht

Nette levering op goed ingepakte pallet
Ik had teveel Pur besteld en kon dit goed retourneren.

Looijmans

Goede service, afspraken worden correct nagekomen.

Duidelijke afspraken

Doe zo verder

Voorraad klopt :) en wordt snel verstuurd

op dit moment geen verbeterpunten

Tom

Groot assortiment

Gedetailleerdere how to filmpjes, de huidige geven een goed overzicht maar het is ook goed om iets in het echt gedaan zien te worden. Bijvoorbeeld elektra plaatsen in isolatieplaten inclusief... Gedetailleerdere how to filmpjes, de huidige geven een goed overzicht maar het is ook goed om iets in het echt gedaan zien te worden. Bijvoorbeeld elektra plaatsen in isolatieplaten inclusief afwerking.

Herman

Super

Prima materiaal, snelle levering en op de afgesproken tijd.