Hugo

Prima, gehad wat besteld was.

Product goed.

Burgers

Netjes

Jan-Wim Verhoeff

Prima producten tegen goede prijs

snelle levering

Marcus

Bijzonder

Leveringsvoorwaarden die bijzonder zijn. Nat hout afleveren en dat als gewoon vinden?

Reactie de Jong Handelsonderneming BV:

Geachte heer Vrugt,
Geachte heer Vrugt,
Wij hebben de zelfde ervaring, Bijzonder. Wij snappen uw frustratie, maar wij kunnen er totaal niets aan doen. Heel jammer dat u dit op deze manier speelt. Voor de lezers:
U heeft niet via onze website besteld, maar per mail. Dit heeft u met zakelijke gegevens gedaan, zonder een ander afleveradres. U heeft van ons een orderbevestiging, factuur, geplande leverdatum en aflevertijd ontvangen, maar nooit aangegeven dat het op uw priveadres geleverd moest worden. U heeft zicht gemeld op de dag van levering dat onze aflevertijd niet zou kloppen. De chauffeur heeft het echter op uw werk gelost, regenachtige dag, dus nat geregend.
Vanaf toen vonden wij het niveau van de emails erg laag. Hebben u heel vaak geprobeerd te bellen, maar kregen alleen mailtjes terug. We hebben zelfs aangeboden het hout te ruilen, maar deze review is voor u de oplossing.
Bedankt! Heel veel succes met de verwerking van uw hout.
de Jong Hout en Staalhandel BV

mooie producenten

W. Hetterscheid

(Bewerkt)

Erik Beemster

Goede ervaring, afspraken nagekomen, goede prijs. Steigerhout was goed en wat minder. Hout was erg nat. Hadden 90 planken besteld en zaten wel een groot aantal planken tussen die gewoon niet mooi... Goede ervaring, afspraken nagekomen, goede prijs. Steigerhout was goed en wat minder. Hout was erg nat. Hadden 90 planken besteld en zaten wel een groot aantal planken tussen die gewoon niet mooi waren.

Afspraken nagekomen, goede prijs, mooie kleur hout, keurig geleverd.