Ilja

(Bewerkt)

Levering vlot, behulpzaam en professioneel.

Vlotte levering, professioneel.

Roel Rijskamp

Ik heb er als particulier gekocht. Ik vond de verzendkosten relatief hoog. Ook had ik de producten vrij laat in huis. (4 dagen) Daarnaast was een deel van de producten uit de stuksverpakking en... Ik heb er als particulier gekocht. Ik vond de verzendkosten relatief hoog. Ook had ik de producten vrij laat in huis. (4 dagen) Daarnaast was een deel van de producten uit de stuksverpakking en slingerde door de doos

Overzichtelijke site

Reactie de Jong Handelsonderneming BV:

Geachte heer Rijskamp,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte heer Rijskamp,
Bedankt voor uw beoordeling.
We hebben u naar aanleiding van deze beoordeling meerdere malen proberen te bellen en een mail gestuurd om het te bespreken, alleen u bent niet te bereiken. Natuurlijk kan het zijn dat u de verzendkosten van € 12,50 te hoog vind, anderzijds bent u niet verplicht om de materialen bij ons via de website te bestellen. De levertijd van 4 dagen kon in dit geval niet sneller, u heeft de order op zaterdag besteld, we hebben deze op maandag verstuurd, en de volgende dag (dinsdag) is het geleverd.
Dat er een deel uit de stuksverpakking is gegaan kunnen we niet goed praten, alleen hebben we hier niet altijd invloed op, we weten niet hoe er met het pakketje op het depot en onderweg is omgegaan.
Ik hoop ondanks alles dat het wel gelukt is met het verwerken van de materialen.
De Jong Hout en Staalhandel

Buntleidingwerken@hotmail.nl

(Bewerkt)

Goede service, zeer mooie planken en ga zeker meer bestellen.

Snelle levering, mooie planken

Idema

Prettige website

Snel en netjes geleverd

lavieren

Min punt 5 euro voor het laden gewoon belachelijk

Wim van Zwienen

Super service. Laat besteld op zaterdag en toch konden we het diezelfde zaterdagmorgen nog ophalen!

Goede service

Marco Parket

communicatie

Jansen

Accuraat

Danny

Simpele manier van bestellen en volgende dag al op te halen.

Snelle service

claassen

Alleen maar postief! Denkt met je mee, niet inbeperkingen maar in mogelijkheden. Komen afspraken na.

Snel, vriendelijk, gewoon goed!! Ohja en een super vriendelijke chauffeur.