Korné Dijkhuizen

Goed overzicht online en ruime keuze in compleet assortiment

Compleet assortiment

Tim Straatman

Goed en snel geregeld zoals het hoort

Service en prijs top

Harmen de Ruiter

(Bewerkt)

Paar draadstaalmatten (bouwstaalmatten) gekocht om de buitenkant van de schuur mee te bekleden. (Als plantenrek.) Via de website, samen met afstandhouders besteld.

Keurig volgens afspraak...

Keurig volgens afspraak (en vlot) geleverd, met een compacte palletwagen via de achterom tot aan de achterdeur van onze schuur. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Snelle, professionele en vriendelijke levering. Prima orderportaal. Heldere communicatie over prijzen. Niets op aan te merken. :)

Horsten

Communicatie is goed. Bij de levering is er een regel te weinig geleverd. Is goed opgelost en direct gecommuniceerd.
Kwaliteit hout is matig. Heb ik ook aangegeven in een telefoon gesprek....
Kwaliteit hout is matig. Heb ik ook aangegeven in een telefoon gesprek. Planken grof gezaagd (botte zaag?), Niet haaks gezaagd en alle planken andere lengtes IPV de 3 en 5 mtr die ik besteld had.

Communicatie en pro actief

Cornelisen

Prima verzorgd en geleverd.

Prijs- kwaliteitverhouding en nette levering.

Schoonheidssalon Lapauw

Snelle levering en aardige chauffeur

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Paul Rutte

Prima ervaring

vriendelijke dienstverlening

Zaaijer

Goede communicatie wat betreft de levering

Nagtegaal

Super positief

Duidelijk en doen wat ze zeggen

H.J. Smit

Goede ervaring