Hoekjan Bouwsupport

Super bedrijf, levering en product tot volle tevredenheid.

Levering en product ( informatie )

Vd Broek

Goede ervaring en mooie producten.

Snelheid en vriendelijkheid

Regan Danielle Huisman

Als 2 vrouwen die steigerplanken kwamen ophalen met een aanhanger heb ik dit bedrijf als zeer prettig ervaren.
Het stof klaar, een medewerker heeft het in de aanhanger gezet en was erg...
Het stof klaar, een medewerker heeft het in de aanhanger gezet en was erg vriendelijk. Nu was achteruit rijden met een aanhanger geen succes en werd netjes de poort open gemaakt zodat ik op het terrein kon draaien.

Vriendelijk.
Snelle service.
Goed product.

Lei Willems | BYLEI

Netjes, snel en vriendelijk

netjes snel en vriendelijk

Herman

Prima verlopen

Heb materiaal afgehaald en dat ging zeer efficient.

Joop van der Niet

We hebben rabardelen besteld en ontvangen voor een nette prijs en het is keurig en op tijd afgeleverd.

Prijs, kwaliteit en aflevering.

Mol

(Bewerkt)

Voor de eerste keer 2 colli hout besteld en ontvangen. Jammer dat er in beide colli's (2 bestellingen) slechte houten delen zaten. Douglas planken 20x200 mm waarvan de boomschors nog op de zijkanten... Voor de eerste keer 2 colli hout besteld en ontvangen. Jammer dat er in beide colli's (2 bestellingen) slechte houten delen zaten. Douglas planken 20x200 mm waarvan de boomschors nog op de zijkanten zitten zodat je geen knappe plank hebt van 200mm breed en balken van 120x120mm waarvan er 2 flink in de schimmel zaten, het weer zat erin. Verder was het bestellen prima geregeld in de webshop.

Klacht als bovenstaand na een telefoontje goed opgelost. Na het weekeinde zijn nieuwe planken en balken gebracht. Tevens goede service aangaande een tweede bestelling een dag later om die mee te... Klacht als bovenstaand na een telefoontje goed opgelost. Na het weekeinde zijn nieuwe planken en balken gebracht. Tevens goede service aangaande een tweede bestelling een dag later om die mee te laten gaan in de eerste bestelling zodat je maar 1 keer bezorgkosten hebt.

Adrie Van der velden

Heb hier wapeningskorven en betonijzer besteld

Zeer snelle leveringen en netjes geleverd

Robert

Staal voor fundering was zo bestelt. En volgende middag al op te halen.

Goede prijzen en prettig assortiment. En toevallig bij ons om de hoek, dus geen transportkosten.

Particulier

Ik kwam langs gereden bij de firma omdat ik graag het hout even wou bekijken.

Ik kwam langs gereden bij de firma omdat ik graag het hout even wou bekijken.

Dit lag er allemaal zeer netjes bij. Mooi geordend. Betreft een groothandel maar toch mocht ik even binnen kijken en de vriendelijke man op de heftruck nam echt te tijd voor mijn vragen.

Hierdoor de keuze gemaakt om mijn hout hier te bestellen ipv de houthandel om de hoek.

Ik was bang dat wanneer ik het hout zou laten leveren en ik het zelf niet kon pakken dat ik kon rekenen op allemaal slechte delen.

Van de 40 planken was er maar 1 niet netjes.

2 douglas palen wat aangetast maar dit trekt volgensmij weg als de zon erop staat.

Bedankt en hopelijk tot de volgende bestelling.

Klantvriendelijk
Nam de tijd
Goede communicatie betreft levering.