Imminkhuizen

Prima contact via mail en ordervoortgang, waardeloos dat er 7,50 klaarzet kosten worden berekend!!

goed assortiment

Dennis

Telefonisch contact was prima. 18 planken van 5 meter besteld . Het product was alleen slecht. Planken waren niet recht en hierdoor veel problemen gehad met het maken van de schutting . Daar is het... Telefonisch contact was prima. 18 planken van 5 meter besteld . Het product was alleen slecht. Planken waren niet recht en hierdoor veel problemen gehad met het maken van de schutting . Daar is het echt te duur voor.

Netjes contact en levering volgens afspraak.

Reactie de Jong Handelsonderneming BV:

Geachte heer Fluit,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte heer Fluit,
Bedankt voor uw beoordeling.
We hebben alleen van u geen melding gehad dat de planken ''slecht'' waren, normaal gesproken als er iets niet goed is ontvangen we graag een melding per mail met foto's, zodat we kunnen bekijken wat er niet goed is, en als het na beoordeling van onze kant niet goed is komen we samen tot een oplossing.
Helaas hebben we deze mogelijkheid niet gehad, en heeft u ondanks de ''slechte'' planken toch een schutting kunnen plaatsen.
We wensen u als nog veel plezier van de schutting.
Team de Jong hout en staalhandel.

particulier

Zeer aangenaam

communicatie en klantvriendelijkheid, echt iemand willen helpen

Wetsteijn, Handelsmaatschappij Wetsteijn

Service

Berry Futselaar

Correcte service

A. van Loon

Niets op aan te merken. Alleen bij aankomst héél even zoeken naar het proces van afhalen.

Simpel en eenvoudig zowel voorlichting als levering

Leroy

Duidelijk en snelle levering, helaas alleen de kopse kanten van mijn zwart gecoate rabatplanken zijn niet gespoten waardoor ik het eerst zelf moet verven voordat ik het kan plaatsen.

Goed overzicht van producten, kosten en levertijden. En groot assortiment.

Niek

Bianca

Levertijd op site klopte. Dag voor levering mail ontvangen met tijd indicatie