We hebben in ons nieuwe appartement drie prachtige kasten. Het plaatsen ging netjes en snel. Het leggen van de pvc vloer ging gepaard met wat hobbels, maar uiteindelijk is alles keurig en op tijd...We hebben in ons nieuwe appartement drie prachtige kasten. Het plaatsen ging netjes en snel. Het leggen van de pvc vloer ging gepaard met wat hobbels, maar uiteindelijk is alles keurig en op tijd opgelost. Kers op de taart is de prachtige stalen deur in onze hal/keuken. Het is een plaatje! We zijn erg tevreden over de Kastenmaker!
Marion van Dijk
Goede ervaring met dit bedrijf, goede ideeën geopperd en schuine kast is naar alle tevredenheid in gebruik genomen
Ruud Bakker
Allereerst prima ontvangst in showroom gehad , meerdere keren geweest en netjes geholpen en prima oplossingen bedacht door Jasper. De kasten en bureau zijn inmiddels geplaatst en het resultaat...Allereerst prima ontvangst in showroom gehad , meerdere keren geweest en netjes geholpen en prima oplossingen bedacht door Jasper. De kasten en bureau zijn inmiddels geplaatst en het resultaat is nog mooier dan op de tekeningen. Dikke aanrader dit bedrijf, qua service, sales, nakomen afspraken , netheid/nauwkeurigheid bij het plaatsen!!
Els
TOP SERVICE, Afgelopen week heeft Bram de laatste verbeterpuntjes aangebracht bij mijn prachtige wandmeubels, nu helemaal dik tevreden!
Nikita Overschie
Fijn dat ik mijn ideeën bij jullie realiteit kunnen maken, het eindresultaat was precies zoals hoe ik het me voorstelde! Wanneer er maatwerk nodig is dan wordt dit erg netjes aangepast.
Familie van der Veen
Tijdens het inbouwen van onze kast half december is er een koelkast deur beschadigd geraakt. Dit hebben de mensen van De Kastenmaker probleemloos en zonder gedoe opgelost door deze deur gratis te...Tijdens het inbouwen van onze kast half december is er een koelkast deur beschadigd geraakt. Dit hebben de mensen van De Kastenmaker probleemloos en zonder gedoe opgelost door deze deur gratis te vervangen. Een dikke pluim voor deze service ! We kunnen nu 100% gaan genieten van onze prachtige kast
J. de Bruin
Mooie kast en keurig geplaatst. Monteur dacht serieus mee met klant hoe eventuele aanpassingen uit te voeren.
S James
Amazing product and service
Floor Scheffer
Uitermate tevreden over de geplaatste kastenwanden en deuren