martine

Erg tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Alles prima geregeld! Online aankoop verliep soepel, levertijd was langer dan normaal vanwege de feestdagen. De Mooiste Muren heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het behang binnen was... Alles prima geregeld! Online aankoop verliep soepel, levertijd was langer dan normaal vanwege de feestdagen. De Mooiste Muren heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het behang binnen was voordat mijn behanger kwam, en dat is gelukt!

isabelle

De Mooiste Muren is een service gericht bedrijf waarbij je heel prettig en persoonlijk wordt geholpen. Het assortiment dat zij voeren is breed en hoogwaardig. Je kunt een staaltje opgestuurd krijgen... De Mooiste Muren is een service gericht bedrijf waarbij je heel prettig en persoonlijk wordt geholpen. Het assortiment dat zij voeren is breed en hoogwaardig. Je kunt een staaltje opgestuurd krijgen of je kunt een bezoek brengen aan de inspiratievolle winkel in Haarlem centrum. In de winkel liggen vele stalen boeken en hangen rekken vol met showbanen voor gordijnen. De eigenaresse geeft op een prettige wijze goed advies.

Denise

Superservice!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb gister een rol behang besteld. Normaal zou dit binnen 7 werkdagen geleverd worden. Ik had aangegeven dat ik wat haast had en gevraagd of ze de order met spoed wilden oppakken. Een paar uur... Ik heb gister een rol behang besteld. Normaal zou dit binnen 7 werkdagen geleverd worden. Ik had aangegeven dat ik wat haast had en gevraagd of ze de order met spoed wilden oppakken. Een paar uur later kreeg ik al een persoonlijk mailtje met de mededeling dat ze mijn bericht gelezen hadden en de rol al hadden verstuurd! Daar word je toch blij van!!!
Superservice!

geen verbeterpunten

Wij zijn goed geslaagd bij De Mooiste Muren in Haarlem. Een prettige winkel met veel keuze in verf, behang & mooie stoffen, wij zijn blij met het eindresultaat.

De mooiste muren is voor ons het eikpunt geweest voor de kleurstelling in ons huis. Veel inspiratie opgedaan en goede
adviezen gekregen . Erg tevreden.

Frederike

De Mooiste Muren heb ik leren kennen als een geweldige winkel met (inderdaad!) het mooiste behang, in alle stijlen, kleuren, prints die er te vinden zijn. In dit behang-walhalla is eigenaresse... De Mooiste Muren heb ik leren kennen als een geweldige winkel met (inderdaad!) het mooiste behang, in alle stijlen, kleuren, prints die er te vinden zijn. In dit behang-walhalla is eigenaresse Veerle een bron van kennis en inspiratie om tot een mooie keuze te komen, ik heb veel gehad aan haar advies. Ook nog prachtige bijpassende gordijnen en verf in de winkel gevonden, waarmee de make-over van mijn kamer en suite nu compleet is!

Vooral zo doorgaan!

Fiona

Voor behang, verf, interieuradvies etc gaan wij altijd naar De Mooiste Muren!

Beschrijf hier uw ervaring

De Mooiste Muren in Haarlem is voor ons echt de specialist in verf, behang en interieuradvies! Wij kunnen er uren inspiratie opdoen en met behulp van de eigenaresse hebben wij al meerdere kamers in... De Mooiste Muren in Haarlem is voor ons echt de specialist in verf, behang en interieuradvies! Wij kunnen er uren inspiratie opdoen en met behulp van de eigenaresse hebben wij al meerdere kamers in ons huis een make-over gegeven. Prachtige verf, bijzonder behang, stoffen, wat je ook zoekt kan je hier vinden!

Geen verbeterpunten of tips, wij zijn erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden!

Van Roey Wendy

Vlotte bestelling, communicatie en levering! Ik zou er absoluut opnieuw bestellen.

Marieke Ariens

Via Pinterest zag ik een wel heel mooi stukje behang. Na wat onderzoek bleek dat De Mooiste Muren in Haarlem de winkel was waar ik moest zijn. In een gezellige en bijzondere winkelstraat, midden in... Via Pinterest zag ik een wel heel mooi stukje behang. Na wat onderzoek bleek dat De Mooiste Muren in Haarlem de winkel was waar ik moest zijn. In een gezellige en bijzondere winkelstraat, midden in Haarlem trof ik de winkel en de warme eigenaresse Veerle aan. Ik werd ontvangen met thee en binnen enkele momenten had ik mijn behang (prachtig!!) voor me liggen. Maar omdat de winkel vol staat, hangt en ligt met de meest prachtige 'muursnoepjes' was ik direct afgeleid en heb ik ook de rest van de winkel bekeken die intiem is en een zeer uitgebreid aanbod heeft. Ik hoefde maar wat te zeggen of Veerle en haar assistenten wisten direct wat ik bedoelde en lieten me zien wat er nodig was. De winkel heeft alles wat je wilt als je opzoek gaat naar een mooi behang of muurbekleding; een enorm aanbod, een zeer vriendelijke eigenaresse met passie voor haar vak en een warme gezellige omgeving waar je je op je gemak voelt zodat je een goede en belangrijke keuze kunt maken!

Nee hoor!

De heren

Een enorme keus aan behangstalen maar ook prachtige stoffen en verf. Prettig en eerlijk advies van Veerle.

Beschrijf hier uw ervaring

Het is een drukbezochte winkel dus als je niet zo brutaal bent alle boeken open te gooien dan moet je bereid zijn te wachten op een adviesgesprek met bij voorkeur met Veerle. Heb je dat geduld dan... Het is een drukbezochte winkel dus als je niet zo brutaal bent alle boeken open te gooien dan moet je bereid zijn te wachten op een adviesgesprek met bij voorkeur met Veerle. Heb je dat geduld dan wordt je beloond met een passie voor het vak en een keur aan mogelijkheden die worden gepresenteerd. Wij hebben de winkel een aantal malen bezocht omdat wij het lastig vonden een keus te maken. Veerle had niet altijd genoeg tijd alle klanten te spreken. Wij zijn dan minder op ons gemak.

Niet elk bezoek was er voldoende tijd om ons te voorzien van advies. Een actief aanbod een afspraak in te plannen zou welkom zijn geweest. Bij de aanwezige jonge (stagiairas?) winkelhulp(en)... Niet elk bezoek was er voldoende tijd om ons te voorzien van advies. Een actief aanbod een afspraak in te plannen zou welkom zijn geweest. Bij de aanwezige jonge (stagiairas?) winkelhulp(en) ontbreekt het aan een actieve klantgerichte houding. Ze heten je niet welkom, kijken je niet aan en moeten alles aan Veerle vragen. Bovendien kijken zij zwijgzaam hoe jij een behangstalenboek doorworsteld. Erg ongemakkelijk. Dan wachten wij liever op Veerle of de entausiate oudere stagiaire.