Ramon D

PERFECT

Beschrijf hier uw ervaring

‘De Mooiste Muren’ in Haarlem de zaak van Veerle heeft een waanzinnige collectie aan behang en stoffen. Na ons eerste bezoek, jaren geleden, waren wij ‘De Mooiste Muren’ nooit vergeten. De... ‘De Mooiste Muren’ in Haarlem de zaak van Veerle heeft een waanzinnige collectie aan behang en stoffen. Na ons eerste bezoek, jaren geleden, waren wij ‘De Mooiste Muren’ nooit vergeten. De hartelijke ontvangst van Veerle, de tijd en aandacht die ze destijds voor ons had, rondom sluitingstijd, was destijds hartverwarmend. Dat maakte ook dat we jaren later terug zijn gegaan om behang te bestellen. Wederom alle tijd, een kopje thee. Samen nogmaals de boeken in om onze keuze te bevestigen. Uiteindelijk zat er nog een soort van urgentie op qua levering. Voor Veerle was niets te gek of te veel. De bestelling en levering was binnen ‘no time’ geregeld. Ik zou zeggen een aanrader voor een ieder, die op zoek is naar een bijzonder behang, naar kwaliteit, vakkennis en goede service. Dit is een zeldzaamheid. Ik wil Veerle bij deze nogmaals danken voor haar hulp en service.

Corine

Wat een prachtzaak in het centrum van Haarlem. Met een creatieve, inspirerende en meedenkende Veerle wordt het mogelijk een passende keus te maken tussen al het moois dat de winkel de bieden heeft.

Veronique

Super ervaring gehad! Ik had iets besteld, maar er was iets misgelopen met de betaling. Ben perfect geholpen door Veerle van de klantendienst. Bestelling was mooi op tijd. Zeer tevreden!

Laura van der Linde

Ik was zaterdag in de winkel, vroeg of de ''stalen"van verschillende voorbeelden van behang te koop waren.
Kreeg ze gratis mee ! Fantastisch! met dank Laura van der Linde

Beschrijf hier uw ervaring

ruim assortiment en goedkoper dan anderen

informatie verstrekken over de levertijd.
de klant op de hoogte houden

An amazing shop offering a fantastic service, from start to finish.

Beschrijf hier uw ervaring

Ontzettend snel ontvangen! En netjes verpakt.

STYLINGDOTCOM

Ik kom altijd met veel plezier bij Veerle van De Mooiste Muren. Als styliste wil je het beste voor je klant en dát vind ik eigenlijk altijd alleen bij Veerle. Ze heeft zo'n bijzondere collectie... Ik kom altijd met veel plezier bij Veerle van De Mooiste Muren. Als styliste wil je het beste voor je klant en dát vind ik eigenlijk altijd alleen bij Veerle. Ze heeft zo'n bijzondere collectie prachtige stoffen, behang en verf, een ware snoepwinkel! Ze voelt feilloos aan wat je zoekt, kijkt altijd nog nét even dat stukje verder want ze heeft altijd het nieuwste van het nieuwste. Zo kom ik altijd weer tot een bijzonder concept-ontwerp voor mijn klanten. Net dat beetje anders zie ik in andere winkels niet. Vandaar dat ik Veerle's winkel van harte aanbeveel!!

Sandra

Normaal koop ik mijn verf bij de Mooiste Muren, dit keer had ik t ergens anders gehaald. Bij het schilderen kwam ik erachter dat de kleur totaal niet aan mijn verwachting voldeed. Ik ben met deze... Normaal koop ik mijn verf bij de Mooiste Muren, dit keer had ik t ergens anders gehaald. Bij het schilderen kwam ik erachter dat de kleur totaal niet aan mijn verwachting voldeed. Ik ben met deze verfpot naar de Mooiste Muren gegaan en zij heeft me enorm uit de brand geholpen!! Door extra kleur te mengen, terwijl ik de verf niet bij haar had gekocht. Wat een super service!!!

Super goede service

Loes & Peter Derksen

Bij toeval de Mooiste Muren tegengekomen tijdens een dagje Haarlem.
Zeer prettige en deskundige hulp en ondersteuning gekregen inzake onze behangvraag.
Snelle afhandeling van de...
Bij toeval de Mooiste Muren tegengekomen tijdens een dagje Haarlem.
Snelle afhandeling van de bestelling en open en makkelijke mail en telefonisch verkeer.

De winkel is een aanrader en in het bezit van een supercollectie!

Beschrijf hier uw ervaring

Prettige bediening, zeer ervaren en deskundige medewerksters.

Geen. Was helemaal goed.