Nicky Beentjes | Vital Living

Zoek je behang kun je op veel plekken terecht. Zoek je echt heel mooi, bijzonder en exclusief behang dan ga je naar De Mooiste Muren. Voor mij als Feng Shui Interieurontwerper is De Mooiste Muren... Zoek je behang kun je op veel plekken terecht. Zoek je echt heel mooi, bijzonder en exclusief behang dan ga je naar De Mooiste Muren. Voor mij als Feng Shui Interieurontwerper is De Mooiste Muren echt een paradijs! Zoveel moois te zien en aan te schaffen dat behang kiezen voor alleen 1 kamer gewoon zonde is! Gelukkig heb ik klanten waar ik steeds weer iets anders prachtigs voor kan uitzoeken.

Beschrijf hier uw ervaring

De Mooiste Muren heeft zoals gezegd de meest bijzondere collectie behang, gordijn- en bekledingsstoffen. Een super behulpzame eigenaresse en heel betrokken medewerkers. Gewoon een feestje om naar... De Mooiste Muren heeft zoals gezegd de meest bijzondere collectie behang, gordijn- en bekledingsstoffen. Een super behulpzame eigenaresse en heel betrokken medewerkers. Gewoon een feestje om naar toe te gaan, je te laten inspireren en uiteindelijk je huis of kantoor nog mooier te maken.

Geen. Gewoon doorgaan met prachtige spullen verkopen.

Harlem

Behang en verf gekocht. Prachtig!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne zaak voor behang, verf en matchende stoffen. Vriendelijk en deskundig advies. Collectie is uiteenlopend maar wij gaan voor klassiek. Je kunt ook gerust alleen even komen kijken. Je voelt je... Fijne zaak voor behang, verf en matchende stoffen. Vriendelijk en deskundig advies. Collectie is uiteenlopend maar wij gaan voor klassiek. Je kunt ook gerust alleen even komen kijken. Je voelt je vrij om je te oriënteren. De eigenaresse is erg behulpzaam, ook om even buiten je eigen kaders te kijken waardoor je weer op nieuwe ideeën komt.

Porden

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

half jaar geleden had ik via mail advies gevraagd en gekregen. Pas onlangs liet budget aanschaf toe. Alles is exact volgens afspraak verlopen. Ook per ommegaande antwoord op mijn vraag welke... half jaar geleden had ik via mail advies gevraagd en gekregen. Pas onlangs liet budget aanschaf toe. Alles is exact volgens afspraak verlopen. Ook per ommegaande antwoord op mijn vraag welke behangplak te gebruiken, en dat was voor mij zeer cruciale info.

misschien bij de producten zelf zetten welke lijm er gebruikt moet worden