Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

O

Ik ben heel goed ingelicht en heb een goede rondleiding gehad door een lieve medewerkster.

zaandam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw O. (anoniem), hartelijk dank voor uw review en de mooie waardering. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst op uw vestiging in... Beste mevrouw O. (anoniem), hartelijk dank voor uw review en de mooie waardering. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst op uw vestiging in Zaandam. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Homan

Prima ontvangst. Deskundige en betrouwbare indruk.A

Apeldoorn

Geen verbeterpunten en/of tips.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Homan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Apeldoorn. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste meneer Homan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Apeldoorn. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

M. van Pelt

Correct en veilig

blaak

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw van Pelt, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Van Dijk

Super vriendelijke jonge dame

Enschede

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Van Dijk, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Van Dijk, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

PBergsma

Heerenveen

geen idee

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Bergsma, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Bergsma, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

A.C. Weenink

Heel goed.

Rotterdam

Lift

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Weenink, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Rotterdam. Wij zullen uw overige feedback... Beste mevrouw Weenink, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Rotterdam. Wij zullen uw overige feedback bespreken voor mogelijke verbeteringen in de toekomst. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Sevim Dertligil

Makkelijk, de medewerkers is heel vriendelijk, behulpzaam en geef duidelijk informatie

Enschede

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Dertligil, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Dertligil, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Claessens

De ontvangst was vriendelijk en professioneel

Venlo

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Claessens, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Claessens, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Haitsma

(Bewerkt)

Inleveren sleutels, gigantisch omslagtig, dat koste mij een extra rit, dat ik geen restitutie krijg valt mij ook vies tegen. Het is per slot van rekening niet goedkoop.

Alkmaar

Zie opmerking

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Haitsma, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij hebben telefonisch contact gehad over uw situatie. Voor een opzegging van een kluis dient het huurcontract eerst... Beste heer Haitsma, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij hebben telefonisch contact gehad over uw situatie. Voor een opzegging van een kluis dient het huurcontract eerst schriftelijk opgezegd te worden via de website. Na ontvangst hiervan ontvangt u van ons een bevestiging met verdere instructies. Uw overige feedback wordt gebruikt om onze werkwijze in de toekomst te kunnen verbeteren. Bedankt dat u gebruik gemaakt heeft van onze dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

van Nierop A.J.W.

Prettig, professioneel

Zwolle

Locatie is niet prettig: tussen 2 snackbars in. Frituurlucht dringt het kluiskantoor binnen. (Hang)jongeren voor de deur..

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw van Nierop, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u ons goed beoordeeld. Wij zullen uw overige feedback bespreken voor mogelijke verbeteringen in de... Beste mevrouw van Nierop, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u ons goed beoordeeld. Wij zullen uw overige feedback bespreken voor mogelijke verbeteringen in de toekomst. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis