Deskundigheid

PV

Prettige professionele ervaring

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste (anoniem), Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek... Beste (anoniem), Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Muezers

Perfect

Brunssum

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Muezers, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Muezers, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Goedbloed

Altijd vriendelijk ontvangen, en goede service

Middelburg

nvt

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Goedbloed, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Goedbloed, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Peter Rodenburg

Zeer vriendelijk , en een goede uitleg !

Alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Rodenburg, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Markus

Na ons eerste bezoek heb ik contact opgenomen met jullie kantoor omdat we in de kluis ruimte een persoon tegenkwamen toen we met onze box naar een prive ruimte liepen. ik vind dit niet prettig en... Na ons eerste bezoek heb ik contact opgenomen met jullie kantoor omdat we in de kluis ruimte een persoon tegenkwamen toen we met onze box naar een prive ruimte liepen. ik vind dit niet prettig en ongewenst.

Blaak 34

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Markus, Hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Alle personen die zich binnen bij de privékamers en kluizen bevinden zijn geregistreerd en dus ook bij naam bekend.... Geachte heer Markus, Hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Alle personen die zich binnen bij de privékamers en kluizen bevinden zijn geregistreerd en dus ook bij naam bekend. Onze medewerkers begeleiden ieder kluisbezoek persoonlijk om extra veiligheid te waarborgen. Buiten deze service zijn tal van verschillende beveiligingsmaatregelen genomen waaronder cameratoezicht; direct verbonden met de meldkamer. Hopelijk geeft dit u bij een volgend kluisbezoek een veilig gevoel dat het goed geregeld is. Mocht u ondanks onze inspanningen toch nog vragen hebben dan staan mijn collega's u ook graag op de vestiging te woord tijdens uw kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Damla Ozdemir

Perfect geholpen

Zaandam

Nvt

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Ozdemir, hartelijk dank voor uw mooie waardering in de review. Fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger... Beste mevrouw Ozdemir, hartelijk dank voor uw mooie waardering in de review. Fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Visser

Professioneel en Discreet

Purmerend

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Visser, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Wij helpen graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Beste mevrouw Visser, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Wij helpen graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Klarenbeek

Goed geregeld

Utrecht

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Klarenbeek, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Klarenbeek, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

S. Remijnse- v Egmond

Prima geholpen

Molstraat, Rotterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Remijnse - v Egmond, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een... Beste mevrouw Remijnse - v Egmond, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

H.J.Doornbos

Professioneel, Duidelijk,Betrouwbaar.

Ede

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Doornbos, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Doornbos, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis