Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Pauli s Sieraden en Snuisterijen

Keurig bedrijf netjes ontvangen.

Den Bosch

M. Oba

Het gebouw waar ze zitten straalt stevig en vertrouwd uit. Maar als je binnen komt is de verbouwingen aanweizig, vooral het plafon is onafgemaakt. Binnen vond ik ook niet echt uitnodigend. Ontvangst... Het gebouw waar ze zitten straalt stevig en vertrouwd uit. Maar als je binnen komt is de verbouwingen aanweizig, vooral het plafon is onafgemaakt. Binnen vond ik ook niet echt uitnodigend. Ontvangst team 2 man sterk was vriendelijk. Na rondleiding ( wat duidelijk en informatief was ) werd goed duidelijk overgebracht en deed alles om me als klant te winnen. Maar ik had twijfels, het gaf mij geen goed gevoel, toen ik zei dat ik wilde nadenken… stelde hij voor om boven even koffie te gaan drinken. Dat heb ik gedaan en na 2 keer binnen twijfelden ik nog om een kluis te nemen en weer heeft hij mij weten te overtuigen om te doen!

Spaarneplein 2

Vroeg me af of het wel brandwerende vloer muur plafon daar lig. En een nood uitgang. Wachtkamers beter ventileren. Tafel met water thee koffie ook niet verkeerd ( heb 20 min moeten wachten

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte M. Oba,
Hartelijk welkom als nieuwe klant bij De Nederlandse Kluis. En dank dat u de moeite neemt ons deze review te schrijven. Wij waarderen het zeer dat u met ons meedenkt.
We...
Geachte M. Oba,
We begrijpen dat een en ander wat rommelig aanziet vanwege de verbouwing die op dit moment nog gaande is.
De verbouwing, met het daarbij genoemde plafond, vindt plaats buiten onze vestiging in het openbare deel van het gebouw waarin wij gevestigd zijn. Dit heeft absoluut geen invloed op de veiligheid die u van ons kunt verwachten.
Veiligheid is essentieel bij De Nederlandse Kluis. U kunt bij ons de hoogste graad van beveiliging verwachten. Dit geldt natuurlijk voor zowel de medewerkers als onze klanten. Wij beschikken over integere en vakbekwame medewerkers die voor dergelijke situaties jaarlijks getraind en opgeleid worden.
Daarbij voldoet De Nederlandse Kluis aan de hoogste veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend is beschermd tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.
Wat betreft de andere tips en verbeterpunten die u opnoemt zullen wij het puntje van de ventilatie ook zeker meenemen.
Onze collega’s in Den Haag staan u graag te woord als u nog vragen heeft bij een volgend bezoek aan de kluis.
Hedi
DNK

Duchateau

Bezoek als prettig ervaren. Zeer vriendelijke medewerkster.

Maastricht

Verhees

Ik ben heel vriendelijk en deskundig geholpen

Bergen op Zoom

Familie Dik

Wassenaar

Volgens mij gaat het perfect

D.Bleeker

Vriendelijke ontvangst, snel geholpen