Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Alex Arts

Een hele goede en duidelijke ontvangst! De uitleg over de procedure die ging volgen was heel goed, ik heb een aantal bedrijven welke beveiligers/hosten leveren die getraind zijn in ontvangst en... Een hele goede en duidelijke ontvangst! De uitleg over de procedure die ging volgen was heel goed, ik heb een aantal bedrijven welke beveiligers/hosten leveren die getraind zijn in ontvangst en hostmanship, jullie medewerker Nadine is hierin echt een topper! Complimenten!
Alex Arts

Blaak 34 te Rotterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Arts, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Arts, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

van der ploeg

De ontvangst en afhandeling was prima

Dordrecht Damplein

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Van der Ploeg, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Van der Ploeg, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Maide

(Bewerkt)

Goed!

Nijmegen

Ervaren en vriendelijke medewerkers. Ik word altijd netjes te woord gestaan en geholpen. De Nederlandse kluis is altijd veilig en raad het iedereen aan!

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Maide, hartelijk dank dat u naar aanleiding van ons telefonisch gesprek uw review herzien heeft. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger... Beste Maide, hartelijk dank dat u naar aanleiding van ons telefonisch gesprek uw review herzien heeft. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Helen ruder

Zeer betrouwbaar en alles volgens de regels Veilig gevoel.

Alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Ruder, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze werkwijze. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Beste mevrouw Ruder, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze werkwijze. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Li

Goed service

Purmerend

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Li, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Purmerend. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste mevrouw Li, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Purmerend. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Nafi Keles

Behulpzaam en Aardige medewerker

Tilburg

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Keles, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Tilburg. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste meneer Keles, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Tilburg. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Yasemin

Super goed

Nijmegen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Yasemin, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek... Beste Yasemin, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Petra

Purmerend

Niet het kluisnummer noemen, weet de eigenaar zelf (denk aan inbraak huis bij bv vakantie) als extra check behalve legitimatie

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Petra, Hartelijk dank voor het achter laten van een review en feedback. Ik heb u al gesproken over uw aangegeven feedbackpunt. Uw opmerking zullen wij ter overweging meenemen voor eventuele... Beste Petra, Hartelijk dank voor het achter laten van een review en feedback. Ik heb u al gesproken over uw aangegeven feedbackpunt. Uw opmerking zullen wij ter overweging meenemen voor eventuele verbeteringen in de toekomst. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Elmas

Goed opgeleid personeel bleef en alles na lopen

Zaandam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Elmas, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Elmas, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Dingeman de Baan

Uitstekend en professioneel

Gouda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw de Baan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Gouda. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste mevrouw de Baan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Gouda. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis