Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Zeki

Ervaring moet nog opbouwen maar hoor wel links en rechts goede verhalen

Appeldoorn

Alles in orde!

bleeker

Prima ervaring

alkmaar

geen, medewerker was buitengewoon vriendelijk en attent.

Teresa

Vriendelijk personeel.

Bezuidenhoutseweg

Nvt

Martin Schenk

Vakkundige en vriendelijke behandeling.

Arnhem

Am vogel

Tgaat wel. Alleen zeer teleurgesteld in de absurde prijsverhoging. Tegek voor woorden echttt....

Gouda

Meer veiligheid en prijsdaling.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Vogel,
Bedankt voor uw review. Vervelend echter wel om te horen dat u niet geheel tevreden bent.
Geachte heer Vogel,
Tot op heden hebben wij de afgelopen jaren geen prijsstijgingen doorgevoerd, dit in tegenstelling tot onze kosten ten opzichte van beveiliging, huur etc. die wel ieder jaar zijn gestegen.
Daarom zijn wij op dit moment dan ook genoodzaakt de kosten van onze kluizen te verhogen. Wij begrijpen dat u hierdoor geschrokken bent. Door deze prijsstijging kunnen wij als team de best mogelijke veiligheid blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen.
Veiligheid is essentieel bij De Nederlandse Kluis. U kunt bij ons de hoogste graad van beveiliging verwachten. Daarbij voldoet De Nederlandse Kluis aan veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland.
Voor vragen en opmerkingen staan wij graag voor u klaar via het telefoonnummer 088- 744 55 55 of via het emailadres info@denederlandsekluis.nl.
Vriendelijke groet,
Hedi

Emre

Ik kon snel terecht en kreeg een duidelijke uitleg over de kluis en verzekeringen. Doet me denken aan een bank van vroeger (toen je nog kluisjes had).

Zaandam

S.ramdjanamsingh nu