Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Maarten

Goede ervaring, klantvriendelijk en deskundig

Eindhoven

Prima zo

Martin den Boer

Duidelijk en deskundig

Spaarneplein den Haag

Niels

Bagger

Middelburg

Per jaar betalen ipv per maand, geen restitutie mogelijk

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte Niels,
Geachte Niels,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wat vervelend te horen dat u ons bedrijf niet aanbeveelt. Wij zouden graag met u in contact komen om uw verhaal te horen en de reden weten waarom u ons niet aanbeveelt. Wellicht heeft u geen correcte informatie ontvangen aangezien het wel mogelijk is om jaarlijks te betalen. Wij kopen de verzekering op uw kluis ook jaarlijks in, vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar een jaarlijkse betaling. Ook is het mogelijk om de betaling maandelijks te doen, maar aangezien hier 20% administratiekosten bij komen geeft dit niet de voorkeur.
U huurt de kluis jaarlijks en deze wordt stilzwijgend verlengd met een jaar. Wil u eerder dan het jaar opzeggen dan krijgt u inderdaad geen restitutie terug over de resterende huurmaanden. Aangezien de verzekering voor dat gehele jaar is ingekocht. Mocht u vragen hebben of meer uitleg willen hebben, kunt u contact met ons opnemen op 088-7445555.
Pernille

C haegmans

Zeer goed!!

Maastricht

Ik heb de huur van de kluis opgezegd,werdt veel te duur.

N Atik

Ze hebben we weer goed geholpen.Om naar mijn kluis toe te gaan.En goede begeleiding ik ben er tevreden er mee top kanjers.Houden zo💪💪

In Rotterdam

Brok

Heel goed,ik voel me op mijn gemak ,vriendelijke medewerkers.

Enschede

Cor Beets

Heel goed.

Purmerend

RY Petronilia

Voelt heel fijn en veilig

Breda

K.Raggers