Deskundigheid

J.M. van der Velden

Oss

Niets

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer van der Velden, hartelijk dank voor uw review en de mooie waardering. Wij zijn u graag verder van dienst op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Breel A.

In alle opzichten uitstekend. De rondleiding en met name de aard van de beveiliging deden de aanvankelijke scepsis van mijn vrouw wegnemen. Die vond een bankkluis n.l. veel vertrouwder! Uwe... In alle opzichten uitstekend. De rondleiding en met name de aard van de beveiliging deden de aanvankelijke scepsis van mijn vrouw wegnemen. Die vond een bankkluis n.l. veel vertrouwder! Uwe medewerker was verder uitermate voorkomend.

Enschede

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Breel, hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u een volgende keer graag verder van dienst bij een kluisbezoek. Met vriendelijke... Beste heer Breel, hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u een volgende keer graag verder van dienst bij een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Privé

Heel fijn vriendelijk personeel en goed geholpen

Nijmegen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw prive (anoniem) Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Nijmegen. Wij helpen u graag verder... Beste mevrouw prive (anoniem) Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Nijmegen. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

A.M. Kollerie

Zeer prettig, meedenkend en service- gevoelig.

Haarlem

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Kollerie, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Haarlem. Klantevredenheid is voor ons uiterst... Beste meneer Kollerie, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Haarlem. Klantevredenheid is voor ons uiterst belangrijk. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

De graaf

Bezoek was Oké.
Maar ik heb nog geen bevestiging van mijn e-mail adres wijziging die ik u gisteren heb ter plekke heb doorgegeven .

Rotterdam molstr

Bevestiging e-mail wijziging volgt nog?

Beste heer de Graaf,
Beste heer de Graaf,
Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Als antwoord op uw opmerking. Het klopt inderdaad dat u geen bevestiging ontvangt van deze wijziging. Echter zou u op het nieuwe e-mail adres, mocht dit gewijzigd zijn voordat u de kluis ging bezoeken een mail van ons hebben moeten ontvangen. Wij zijn u graag weer van dienst bij uw volgende bezoek, Met vriendelijke groeten,
Lisa | De Nederlandse Kluis

GBR

Ik vond het zeer aangename ontmoeting. Carien is geweldig visitekaart voor DNK.
Ik vond het zeer aangename ontmoeting. Carien is geweldig visitekaart voor DNK.
We werden vriendelijk ontvangen. De informatie was heel duidelijk. Vragen werden goed beantwoord en ze nam de tijd. Al met al fijne ervaring en zal mensen DNK en Carien aanraden. Dank je wel

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste GBR (anoniem), Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Breda. Klant tevredenheid is voor ons uiterst... Beste GBR (anoniem), Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Breda. Klant tevredenheid is voor ons uiterst belangrijk. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

DD

Top

Zaandam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste DD (anoniem), Hartelijk dank voor het achterlaten van een review en de mooie waardering. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Zaandam. Wij helpen u... Beste DD (anoniem), Hartelijk dank voor het achterlaten van een review en de mooie waardering. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Zaandam. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Jan

Brilliant geholpen moest kluis overzetten
naar ander filiaal ging door mij niet door,
moest zelf opzeggen door de bedrijfsleider
gebeld en zeer netjes opgelost !!i
👍👍👍😊

Alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Jan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Alkmaar. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis... Beste Jan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Alkmaar. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Nvt

Netjes en goed personeel

Apeldoorn

Nvt

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste (anoniem), Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Met vriendelijke groet, Irene | De... Beste (anoniem), Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Greefkes

Heel vriendelijk en behulpzaam

Purmerend

Hoop in de toekomst ook in Hoorn komt

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Greefkes, Hartelijk dank voor het achter laten van een review en feedback. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Purmerend. Uw opmerking zullen... Beste meneer Greefkes, Hartelijk dank voor het achter laten van een review en feedback. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Purmerend. Uw opmerking zullen wij ter overweging meenemen voor eventuele verbeteringen in de toekomst. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis