Deskundigheid
Medewerkers

den Boer

Utrecht

Vinc

Ze delen via telefoon kluisbezoek met derden met informatie over de dag van bezoek. Bijzonder kwalijk dat je gewoon kunt bellen en je deze vertrouwelijke informatie krijgt wanneer iemand is geweest.... Ze delen via telefoon kluisbezoek met derden met informatie over de dag van bezoek. Bijzonder kwalijk dat je gewoon kunt bellen en je deze vertrouwelijke informatie krijgt wanneer iemand is geweest. Dit geeft gevoel voor veiligheid een forse deuk en reden voor opzegging.

Delft

Zorg voor gesloten veilig systeem en opgeleide medewerkers

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Vinc,
Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u de tijd heeft genomen ons te voorzien van deze feedback.
Wij hebben u geprobeerd telefonisch te benaderen om uw verhaal te horen,...
Geachte heer Vinc,
Wij hebben u geprobeerd telefonisch te benaderen om uw verhaal te horen, maar helaas hebben wij u niet weten te bereiken.
Wij zouden van u toch graag willen weten hoe u hierbij komt, dat wij telefonisch kluisbezoek informatie aan derden geven. Deze vertrouwelijke informatie delen wij niet met derden. Wij geven alleen informatie als één van de huurders op het contract om dergelijke informatie vraagt.
Nogmaals zouden wij graag uw verhaal hier over willen horen, wellicht kunnen wij u opheldering geven over bepaalde zaken. U kunt ons altijd bellen op 088-7445555 en vragen naar de afdeling review/klachten.
Wij hopen van u te horen.
Lizette

The Corner Zandvoort

In het kort, geweldig

Haarlem

Abarkzai

Ik ben tevreden over vriendelijkheid van medewerker

Almere

Mr J A van Zuijlen