Deskundigheid

H.A. Wildermuth

Prima ervaring

Enschede

Sjoerd Steinz

Een prima gesprek en goede informatie van een hoffelijke dame.

Heerenveen

Floris

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met dit bedrijf! Super leuke werknemers waar je altijd even mee kan praten.

Bussum

Verbouwing duurt aardig lang.

Karia

Den Haag

Geen mening

H w van pol

Waardeloos! Ik kon mijn safe niet uit de kast halen omdat safe deur tegen de muur opent en zodoende niet voldoende opengaat. Ik heb dringend spullen nodig uit mijn safeloket! Bovendien ziet alles er... Waardeloos! Ik kon mijn safe niet uit de kast halen omdat safe deur tegen de muur opent en zodoende niet voldoende opengaat. Ik heb dringend spullen nodig uit mijn safeloket! Bovendien ziet alles er zeer slordig en verwaarloosd uit. De zogenaamde verbouwing duurt wel erg lang.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte meneer Van Pol,
Geachte meneer Van Pol,
Bedankt voor u review, gelukkig hebben wij met u de safe box eruit kunnen krijgen, en daarbij u een nieuwe safe box aangeboden. Wij willen hierbij nogmaals onze oprechte excuses aanbieden, en dat u zich bij uw volgende bezoeken weer vlot en vriendelijk geholpen word, zoals u van ons gewend bent.
Roxanne

İ . Gündelik

Vrindelijk personel

F.H. Lapthorn

Het was een speciale ervaring aangezien ik nooit eerder een kluis heb bezocht. Het was in een kelder, dus het gaf een opgesloten gevoel, maar ja, dat is dan ook de bedoeling van een kluis.

Alkmaar

Ik vond het interieur erg wit en kaal. Zat kraak nog smaak aan.

Jo Hoogeveen

Netjes ontvangen, en ook tijd voor een babbetje had ze. zeer gemoedelijk

Heerenveen

A Versteeg

Uiterst vriendelijk makkelijk bereikbaar en veilig gevoel.

''s-Hertogenbosch

Jan van Geest

Ik ben kundig en vlot geholpen

Ede