Deskundigheid
Medewerkers

Asroef madaran

Spaarneplein

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Madaran, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Rissewijck

Apeldoorn

Niet

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Rissewijck, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op een van onze vestigingen in Apeldoorn. Wij helpen u graag... Beste mevrouw Rissewijck, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op een van onze vestigingen in Apeldoorn. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

DC Company

Geweldig geholpen, pluimpje waard

Tilburg

Misschien op afspraak werken

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste DC Company, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. In antwoord op uw verbeterpunt. Wij bieden onze bestaande klanten de service om zonder afspraak de kluis te kunnen... Beste DC Company, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. In antwoord op uw verbeterpunt. Wij bieden onze bestaande klanten de service om zonder afspraak de kluis te kunnen bezoeken. Hierdoor kunt u flexibel zonder afspraak; binnen de gestelde openingstijden naar de vestiging komen. Het bezoek is ook zonder tijdslimiet, zodat ieder zijn kluis op z'n gemak kan bezoeken zonder tijdsdruk. Wij zijn u de volgende keer graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Driss Elomari

Goed ontvangen en geholpen.

Spaarneplein 2

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Elomari, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Necibiye Atik

Ik ben altijd zeer tevreden over de Nederlanse Kluis.

In Rotterdam

Geen mededelingen ik ben tevreden.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Atik, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op een van onze vestigingen in Rotterdam. Wij helpen u graag verder... Beste mevrouw Atik, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op een van onze vestigingen in Rotterdam. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Hanan el allaoui

Den haag

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw El Allaoui, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op een van onze vestigingen in Den Haag. Wij helpen u graag... Beste mevrouw El Allaoui, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op een van onze vestigingen in Den Haag. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Lidia

Prive

Amsterdam

n.v.t

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Lidia, Hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie waardering. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Amsterdam. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste Lidia, Hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie waardering. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Amsterdam. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Theodorus P. Faasse

Prettig, accuraad, duidelijke uitleg en vlotte begeleiding.

EDE

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Faasse, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Faasse, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Gorur

Tevreden met huidige mevrouw andere waren onvriendelijk en niet geïnteresseerd in dit werk volgens mij

Tilburg

Geen andere personeel

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Gorur, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Uw feedback wordt voor algemene verbetering intern verder besproken. Wij zijn u graag weer... Beste heer Gorur, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Uw feedback wordt voor algemene verbetering intern verder besproken. Wij zijn u graag weer van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Jimmy Holman

Zeer goed

Alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Holman, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis