Deskundigheid
Medewerkers

Arnoud Happé

Den Bosch

R. Melgers

De ontvangst was prima, duidelijke uitleg.

Alkmaar

M.J.M. van de Ven

Vriendelijke gastvrouw

Oss

De aanwezige gastvrouw kon mij helemaal niets vertellen over de procedure van machtiging voor mijn kluis. Ook was ze niet bekend waar ik deze informatie wel zou kunnen krijgen. Vond ik wel jammer.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer van de Ven,
Hartelijke dank voor het schrijven van uw review. Vervelend te horen dat u niet de gewenste informatie heeft gekregen waar u naar vroeg.
Toch heeft de vriendelijke...
Geachte heer van de Ven,
Toch heeft de vriendelijke medewerkster u uitgelegd hoe het in zijn werking gaat als u een gemachtigde wil toevoegen aan uw contract. Deze gemachtigde dient namelijk een keer met u mee te komen naar de vestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dan kan de medewerkster de gemachtigde gewoon toevoegen.
Als het gaat om verdere vragen die u stelde naar aanleiding van erfrecht, ook daarover heeft u een en ander aan informatie gekregen. Wellicht omdat u zelf niet helemaal wist hoe het qua erfgename bij u persoonlijk zit, kon de medewerkster daar ook geen verdere uitleg over geven. Zij heeft u daarom verteld dat u uw vragen op de mail mag zetten, zodat onze collega's van de infomail hier een duidelijkere uitleg over kunnen geven.
Mocht u nog bepaalde vragen hebben kunt u ons ook bellen op 088-7445555.
Lizette

Clout

Prima en zeer correcte service

Breda

Senay malkoc

Goed en dyidelijk geholpen alles ging heel snel en soepel leuke vriendelijke mensen

Amsterdam

Schutte, C.J.

Prettige ontvangst en zakelijke afhandeling.

Hilversum

Niet goed. De kluis staat gewoon open. De voordeur wordt klakkeloos open gedaan en tussen je eigen kluisje en de straat zit feitelijk 1 binnendeur met minimale beveleidiging waarde. De dame in... Niet goed. De kluis staat gewoon open. De voordeur wordt klakkeloos open gedaan en tussen je eigen kluisje en de straat zit feitelijk 1 binnendeur met minimale beveleidiging waarde. De dame in kwestie kon mij niet meer zekerheid bieden dan : wij riskeren ons leven...

Rotterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Wij hadden u graag het een en ander willen toelichten betreft ons beveiligingsniveau, maar helaas is uw review anoniem en kunnen wij u daarom niet bereiken. Wij kunnen u garanderen dat al onze vestigingen een 4+ beveiliging hebben, dit is het hoogst haalbare in Nederland. Dit betekent dat wij zichtbare en onzichtbare beveiliging hebben in al onze panden en kluisruimtes. Ons camerasysteem zal ook 24 uur per dag alles signaleren. Voordat wij klanten binnenlaten voorbij onze beveiligde deuren, kijken onze medewerkers altijd eerst via het camerasysteem wie er voor de deur staat. Bij eventuele calamiteiten kunnen wij dan ook direct alarm slaan naar de meldkamer, waarmee wij direct verbonden zijn. Helaas kunnen wij geen verdere details geven betreft de beveiliging, maar ik hoop dat aan de hand van deze uitleg dat ik u een beter beeld heb kunnen geven.
Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 088-7445555.
Roxanne

G.Lo

Almere

Goebel

Lang moeten wachten

Den haag

Misschien beter bezoek op afspraak

Poot

Prettig