Deskundigheid

PRIMA-BEHULPZAMM-RUSTIG

AMERSFOORT

REGELING MET BEL BIJ EINDE BEZOEK

Burak

Zeer tevreden aardige medewerkers en topservice.

Amsterdam Vijzelstraat

Amsterdam

van der Loop

Rotervaring

Den haag bezuidenhout

Goed verstaanbaar Nederlands praten. Als je iets niet weet bel dan naar hoofdkantoor en niet nadat we zijn vertrokken. Als je vragen krijgt beantwoord ze dan.......zeer ondeskundig en... Goed verstaanbaar Nederlands praten. Als je iets niet weet bel dan naar hoofdkantoor en niet nadat we zijn vertrokken. Als je vragen krijgt beantwoord ze dan.......zeer ondeskundig en onprofessioneel. Beiden.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte meneer/mevrouw Van der Loop,
Geachte meneer/mevrouw Van der Loop,
Wat vervelend om te horen dat u een rot ervaring heeft gehad. Wij zouden graag met u in contact komen en uw verhaal horen. Helaas is uw review anoniem en kunnen wij u daarom niet bereiken.
Mocht u uw verhaal met ons willen delen kunt u bellen naar 088-7445555 en vragen naar de afdeling reviews.
Wellicht kunnen wij u helpen om eventuele vragen die u nog heeft te beantwoorden. Nogmaals spijtig te horen van uw ervaring, maar wij willen u graag te woord staan om ervoor te zorgen dat u in de toekomst weer met een fijn gevoel uw kluis bezoekt.
Pernille

Bahora

Goed personeel en beleefd, hebben voldoende ervaring. Het is prima plek om de waardevolle foto's en aandenken goed te bewaren.

Almere

Parkeren is lastig, misschien in de toekomst een nieuwe pand en dan rekening mee houden met parkeren.

Ibrahim

Nihil slechte communicatie die vrouwen denken Dat ze politie agent zijn onbeschofte gedraag. Ik heb spijt dat ik daar ben geweest.

Haarlem

Beter communicatie en aardige zijn met klanten.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte meneer Ibrahim,
Geachte meneer Ibrahim,
Wat vervelend om te horen dat u spijt heeft dat u op onze locatie bent geweest. U bent geruime tijd op de vestiging geweest waar u de rondleiding heeft gehad van onze collega’s, waarin u alles is uitgelegd en waarin u al uw vragen heeft kunnen stellen o.a. omtrent Justitie. Onze collega’s hebben u daar mee geholpen, maar aangezien wij verplicht zijn om aan bepaalde wetten en verplichtingen te voldoen heeft u wellicht niet de antwoorden gekregen die u wenste en vind u dat onze collega's zich voordoen als politie door het stellen van eventuele belastte vragen.
Wellicht lijkt het daarom dat u streng en minder vriendelijk te woord bent gestaan, dat is niet onze bedoeling geweest, maar wij moeten voldoen aan strenge wetgevingen en kunnen wij helaas hier niet van afwijken.
Mocht u nog eventuele vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met 088-7445555.
Wij zullen vriendelijk al uw vragen beantwoorden.
Roxanne

Zunderman

Fantastisch

Eindhoven

Niet meer. In voor halletje staat nu een stoel