Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Will

Zaterdag 30 juli ben ik vanuit Rotterdam naar DNK Dordrecht gereden, gevestigd in makelaarskantoor Nouwen. Tot mijn verbazing hing er een briefje op de deur dat er gedurende ca. 6 weken geen toegang... Zaterdag 30 juli ben ik vanuit Rotterdam naar DNK Dordrecht gereden, gevestigd in makelaarskantoor Nouwen. Tot mijn verbazing hing er een briefje op de deur dat er gedurende ca. 6 weken geen toegang is tot de kluis op zaterdag.
Flink balen dus, aangezien ik er op gerekend had om spullen uit de kluis te halen en kon onverrichter zake weer naar huis.
Jullie hebben mijn email adres en zijn in staat om een mailtje te sturen als de kluis bezocht is. Waarom geen mailtje gestuurd als de openingstijden tijdelijk of blijvend worden aangepast?

Dordrecht

Een info mail sturen als openingstijden tijdelijk of blijvend worden aangepast.

Geachte heer Will,
Hartelijk dank voor uw review, mede dankzij uw tips en feedback kunnen wij blijven werken aan onze service.
Het spijt ons te horen dat u voor een gesloten deur stond op...
Geachte heer Will,
Het spijt ons te horen dat u voor een gesloten deur stond op de locatie in Dordrecht. In verband met de zomerperiode is de vestiging inderdaad een aantal weken op de zaterdagen gesloten. Wij geven dit altijd aan op onze website en als u DNK Dordrecht op Google opzoekt staan ook de aangepaste tijden, maar helaas sturen wij daarover geen mails naar klanten.
We zullen uw verbeterpunten delen met de desbetreffend afdeling, zodat zij wellicht in de toekomst klanten op een andere manier gaan informeren betreft de openingstijden in de zomerperiode.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Wij hopen dat u van onze verdere dienstverlening met veel genoegen gebruik blijft maken.
Lizette

A van Riel

De dames zijn erg vriendelijk en behulpzaam
Weten waar ze over praten en komen professioneel over

Oude vest breda

Kozijn bij toegangsdeur zou verbeterd kunnen worden

C.Koendanlal

Ben tevreden

Wassenaar

Is goed zo

Cora van Megen

De ontvangst was zeer onvriendelijk. De eerste opmerking was: "u bent 11 minuten te laat". Degene die de inschrijving verzorgde was zeer ondeskundig, moest steeds via de telefoon een collega... De ontvangst was zeer onvriendelijk. De eerste opmerking was: "u bent 11 minuten te laat". Degene die de inschrijving verzorgde was zeer ondeskundig, moest steeds via de telefoon een collega raadplegen.

Ede

Geachte mevrouw Van Megen,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Spijtig om te horen dat u uw bezoek zo heeft ervaren.
Wij hebben ondertussen de desbetreffende collega gesproken en...
Geachte mevrouw Van Megen,
Wij hebben ondertussen de desbetreffende collega gesproken en hij kan zich helaas niet vinden in de uitspraak van het 11 minuten te laat zijn. Mocht u toch het gevoel gehad hebben dat er hier over gesproken was, bieden wij hiervoor ons oprechte excuses aan.
Wij willen u ook graag een uitleg geven over het telefonisch contact wat de collega had betreft uw aanmelding.
Sinds kort hebben wij te maken met strenge punten in de wetgeving, waar nog niet iedereen helemaal van op de hoogte is. Vandaar dat er contact werd opgenomen met het team Compliance, zij zijn verantwoordelijk voor de desbetreffende wetgeving en geven al onze medewerkers adviezen en hoe te handelen.
Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft en willen u graag weer tevreden zien wanneer u uw bezoek komt brengen.
Met vriendelijke groet, Pernille

Urmie

Service heel goed en ze zijn vriendelijk.

Tilbirg

Cromzigt Hummelgens

Efficiënt, Correct en vriendelijk

Delft

Berend Jan Ulrich Mirkea Security

Allereerst mijn excusses voor het ongemak van de zijde ex-vrouw om het niet veder te laten escaleren ben ik eerder weg gegaan. De bereidheid om samen een conflict op te lossen is dan gering.

Arnhem

Ik zelf heb een beveilingsbedrijf Mirkea Security. Hoe treed je de-escalerend op?.

Als een client agressief lijkt te woren is de-escalerend optreden nodig. Je zorgt dan dat de agressie minder wordt.
Je kunt agressief gedrag vaak zien aankomen door te letten op stemmingswisseling.

verminderende zelfcontrole:
Wissenlingen in gedrag. Gedrag past niet bij de uitspraken.

falende aanspreekbaarheid:
Toenemende vijandigheid. client kan niet meer terug

Blijft cient agresessief gedrag vertonen. Geef dan conseqeunties aan maar omdat het hier om mijn ex-vrouw gaat e dit niet helpt beeindig ik het gesprek en heb de medewerkster gevragd of ik weg mag gaan.

Geachte heer Ulrich,
Geachte heer Ulrich,
Hartelijk dank voor het schrijven van een review, fijn te zien dat u ons mooie cijfers heeft gegeven. Spijtig te horen dat uw bezoek samen met uw ex niet prettig is verlopen, helaas kunnen wij daar als bedrijf niet veel bij helpen. Als er een conflict ontstaat kunnen onze collega's daarbij geen partij kiezen. Ze zullen altijd proberen verdere escalatie te voorkomen, maar wij blijven als bedrijf onpartijdig. Onze dank dat u zo verstandig bent geweest het pand eerder te verlaten om verdere problemen te voorkomen.
Pernille

Frijns