Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Fons van Eijk

Nette ontvangst en goed geholpen

Rijnsburg

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Van Eijk, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Van Eijk, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Nvt

Professionele, betrokken, duidelijke en snelle service

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste (anoniem), Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek... Beste (anoniem), Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Karin Kooistra

Je wordt er zeer correct behandeld

Almere stad

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Kooistra, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Kooistra, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Ronald

Prettig eerste ontvangst en duidelijke uitleg

Apeldoorn

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Ronald, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek... Beste Ronald, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

prive

Alles geen naar wensen

Rotterdam

Biemen van

Goeie hulp en heel vriendelijk

Alkmaar

Geen toilet aanwezig, heel vervelend

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer van Biemen, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Als antwoord op uw feedback; om beveiliging redenen kunnen wij helaas geen toegang bieden... Beste meneer van Biemen, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Als antwoord op uw feedback; om beveiliging redenen kunnen wij helaas geen toegang bieden tot dit gedeelte van ons gebouw. Vanzelfsprekend is camera toezicht in de toilet ruimte geen optie. Natuurlijk begrijpen we dat dit in praktijk lastig kan zijn. Onze medewerkers verwijzen daarom graag door naar de dichtstbijzijnde toiletten nabij de vestiging. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Nur Akyuz

Super aardig personeel.. altijd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen.. super tevreden!

Zaandam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Akyuz, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Akyuz, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

B.E

Carien was zeer vriendelijke en duidelijk op onze vragen.

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer B.E., Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer B.E., Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Antonius ten Broek

Heel goed en vriendelijk geholpen

Alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Ten Broek, bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Margreet

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Bussum

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Margreet, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij helpen u een volgende keer graag verder op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis