Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

A sahin kandemir

Nou als aller eerste was erg nieuwsgierig of het echt wel veilig was en JA HOOR superrrrr geweldige ervaring en een hele hele aardige beveiliger die alles op en top netjes heeft uitgelegt . ENES... Nou als aller eerste was erg nieuwsgierig of het echt wel veilig was en JA HOOR superrrrr geweldige ervaring en een hele hele aardige beveiliger die alles op en top netjes heeft uitgelegt . ENES OZTURK jonge je bent een toppertje !!! Ik heb geen andere woorden hoe ik het moet beschrijven GE-WEL-DIG!!!!!

Ede

Mahmut Ugullu

Perfect stiyl

Purmerend

Er is geen betere

Theo van de Klashorst

Prima. Geen afspraak, korte wachttijd en keurig geholpen.

Hilversum

Els

Heel goed ,hele aardige dame achter de balie

Nijmegen

Homan

Prima geregeld. Snel geholpen. Klantvriendelijk 👌.

Apeldoorn.

Geen verbeterpunten te bedenken.

Marijke van den Berg.ter

Heel betrouwbaar, duidelijk, veilig, keurig, vriendelijk personeel. Mijn vader was hoofdhuurder van de kluis maar omdat hij slecht ter been en later ook dementerend was kon hij de kluis niet alleen... Heel betrouwbaar, duidelijk, veilig, keurig, vriendelijk personeel. Mijn vader was hoofdhuurder van de kluis maar omdat hij slecht ter been en later ook dementerend was kon hij de kluis niet alleen bezoeken. Ik ben toen medehuurder geworden. Helaas is mijn vader overleden en heb ik een afspraak gemaakt om de huur op te zeggen. Allereerst telefonisch met een medewerker (Bram) gesproken en nu net zeer prettig geholpen in Ede door Enes Özturk. Hij begreep dat het voor mij wel een beladen bezoek was deze keer en heeft mij zeer netjes geholpen. Het is wel een hele procedure (begrijpelijk) maar alles werd op een rustige, vriendelijke en zeer correcte manier uitgelegd en afgehandeld. Deze keer maar ook de vorige keren werd er alle tijd genomen.Heb de vestiging verlaten met een zeer goed gevoel, dankjewel Enes Özturk!!
Marijke van den Berg-ter Burg

Ede

Naima Mennafi

De diensten waren prima de begeleiders zijn zeer respectvol.

Amsterdam

An The