Deskundigheid

Zaandam

R,H. Visser

gouda

J. tenn Bosch

Kluiscontract 257 per 1/7/22 opgezegd. Verwacht half jaar restitutie.

RABO Wassenaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer ten Bosch,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen ons te voorzien van een review. Spijtig te horen dat u uw contract bij ons heeft opgezegd.
Helaas ontvangt u geen...
Geachte heer ten Bosch,
Helaas ontvangt u geen restitutie over de resterende huurmaanden indien u besluit eerder de sleutels in te leveren dan het einde van uw contractperiode.
Mocht u hierover nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op het nummer 088-7445555.
Lizette

D ram

Helaas na aangeven dat ik last heb van claustrofobie mocht mijn kleinzoon niet mee naar beneden. Tevens was er geen begrip ervoor wat erg is

Rotterdam

Vriendelijkheid en begrip voor een situatie

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste D. Ram,
Beste D. Ram,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Goed dat u aan heeft gegeven dat u last heeft van claustrofobie, wij hebben daar uiteraard begrip voor en proberen hier altijd een zo vriendelijke mogelijke oplossing voor te bedenken, maar helaas is het niet toe gestaan om mensen die niet op het contract staan mee te nemen naar uw kluisje, vanwege privacy en veiligheid van u en andere bezoekers.
Roxanne

Kubilay

Super personeel !

Zaandam

M. Hol

Allerplezierigst!

Rotterdam

Schoen

Correct, beschaafd, vriendelijk, hulpvaardig.

Den Bosch

SOUAD

Hele fijne ontvangst en super vriendelijk geholpen door Enes bij de balie. Hij denkt goed mee en kwam snel met oplossingen. Dank daarvoor.

Utrecht

Marjo Schothuis

Het bezoek was prima. Goede en vriendelijke ontvangst en afhandeling van administratie.

Almelo

P.M. Berendsen