Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Margreet van Looy

Heel fijn geholpen. Aardige medewerksters. Alles positief.

Enschede

Geen alles verloopt perfect

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw van Looy, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zeer tevreden bent. Wij helpen u een volgende keer graag verder. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Krijn Huijzer

Ging sleutels inleveren i.v.m opzegging.
De mevrouw achter de balie kwam het niet uit, moest een afspraak maken want ze was alleen. Ik heb daar helemaal geen zin in was haar opmerking
...
Ging sleutels inleveren i.v.m opzegging.
Ronduit onbeschoft en beschamend

Domplein Dordrecht

Vriendelijk en beleefd personeel, dit is echt beschamend

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Huijzer, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor uw review. Wij betreuren het zeer dat dit uw ervaring is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor. Naar aanleiding van ons... Beste heer Huijzer, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor uw review. Wij betreuren het zeer dat dit uw ervaring is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor. Naar aanleiding van ons telefonisch contact zullen wij uw feedback gebruiken voor verdere evaluatie, om onze service in de toekomst te kunnen garanderen. Met vriendelijk groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

J.de Swart

Wel goed hoor!!!

Groningen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer de Swart, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlands Kluis

Sanne

Super vriendelijk geholpen!

Alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Sanne, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlands Kluis

Raggers

Geweldig geholpen

Heerenveen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Raggers, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlands Kluis

Wim Reinders

Uitstekend

Rijnsburg

Geen, ga vooral zo door

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Reinders, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De... Geachte heer Reinders, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

j.j.streicher

Alles netjes en goed geholpen

alkmaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Streicher, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De... Geachte heer Streicher, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek . Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Ferdous

Slechte ervaring en onprofessioneel

Den haag spaarneplein 2

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Ferdous, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor uw review. Naar aanleiding hiervan hebben wij telefonisch contact met u gehad. Uw feedback wordt gebruikt voor interne verbetering.... Beste Ferdous, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor uw review. Naar aanleiding hiervan hebben wij telefonisch contact met u gehad. Uw feedback wordt gebruikt voor interne verbetering. Hopend u hiermee van dienst geweest te zijn. Wij helpen u bij een volgend kluisbezoek graag verder op de vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Nermin Asci-Erdogan

Heel beleefd en alles was duidelijk uitgelegd

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Nermin Asci-Erdogan, bedankt dat u een review aan ons doorgegeven heeft. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet,... Beste Nermin Asci-Erdogan, bedankt dat u een review aan ons doorgegeven heeft. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Coby Meulenberg

Werd vriendelijk ontvangen door Carien.
Ze heeft alles duidelijk uitgelegd.

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Meulenberg, wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Beste mevrouw Meulenberg, wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis