Deskundigheid

In Gouda

C.M.E. van Vuuren

almere

Zehra Kaya

Mij moeder en ik kwamen binnen we werden geholpen door jullie lieve medewerker dilara. We werden goed opgevangen begeleid en geinstrueerd over kluisen. Dilara legde alles zo goed uit we haden aan... Mij moeder en ik kwamen binnen we werden geholpen door jullie lieve medewerker dilara. We werden goed opgevangen begeleid en geinstrueerd over kluisen. Dilara legde alles zo goed uit we haden aan het eind helemaal geen vragen meer alles was duidelijk.
In het begin had mijn moeder en ik twijfels over gaan we het huren ja of nee we twijfelden over beveiliging van de organisatie ect. Maar dankzij dilara haar duidelijk uitleg waren al onze twijfels weg. We werden ook gerust gesteld super fijn. We zijn super blij dat ze ons heeft geholpen dankjewel dilara.

Spaarneplein 2, 2515 VK Den Haag

Heb geen verbeter punten voor dit locatie het word nog gebouwd kan momenteel niks zeggen als er verbeter punten er zijn zal ik dit melden

H.Kamphuis

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Heel vriendelijke medewerksters.Snel geholpen.

Arnhem.

Openingstijden zouden ruimer kunnen zijn.

Richard

Zeer goed

Amsterdam

Yasemin Sayik

Wij zijn heel goed geholpen door Enes Öztürk.

EDE

GRAAG 5 DAGEN OPEN i.p.v.3

József Papp

Ik ben tevreden

ROTTERDAM BLAAK

piet hendriks

Netjes en correct ontvangen

nijmegen

kan ik nog niet omschrijven

Bouhcine

Alles is goed gegaan zo altijd

Rotterdam

E.Demirel

Ik heb een fijne rondleiding gekregen tijdens mijn bezoek bij de Nederlandse kluis. Ik werd vriendelijk geholpen door medewerker Dilara.

Spaarneplein 2, 2515 VK Den Haag