Deskundigheid

Lift aanschaffen

Paul Carel siteur

Prima gewoon functioneel

Amersfoort

Ik heb er BINNEN een veilig gevoel echter als ik geld opneem dan heb ik buiten een zeer onveilig gevoel op straat. WELLICHT kunnen jullie buiten duidelijk aangeven dat jullie pand buiten ook... Ik heb er BINNEN een veilig gevoel echter als ik geld opneem dan heb ik buiten een zeer onveilig gevoel op straat. WELLICHT kunnen jullie buiten duidelijk aangeven dat jullie pand buiten ook beveiligd is
met professionele apparatuur

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Siteur,
Hartelijk dank voor uw review, fijn om te horen dat u zich in ons pand veilig voelt!
Zoals u weet is ons pand optimaal beveiligd, waaronder ook de ingang.
Helaas...
Geachte heer Siteur,
Zoals u weet is ons pand optimaal beveiligd, waaronder ook de ingang.
Helaas kunnen wij uw veiligheid op de openbare weg niet waarborgen, dit valt immers onder uw eigen verantwoordelijkheid. Daarentegen zijn wij geen bank waardoor een buitenstaander nooit kan weten of u iets komt brengen of halen. Hopelijk stelt deze gedachte u een beetje gerust en mogen wij u een volgende keer weer met een veilig gevoel op onze vestiging ontvangen.
Gera

Particulier

Prima geholpen door medewerkster

Rijnsburg

Ali Akin

Enes! echt een goede medewerker heel aardig en klantvriendelijk Heel goed echt top 👍🏽

Spaarneplein Den Haag

Hoeft niet alles is goed top geregeld bij jullie !

Kitty Doomernik

Een zeer klantvriendelijke ontvangst! Uitgebreide rondleiding en een duidelijke toelichting en uitleg.

Ede

Mevrouw van Loenen

Prettige ervaring

Utrecht

Anja van der Marel

Persoonlijke ontvangst, en bedrijf geeft veilig gevoel

Lange Kerkdam, Wassenaar

J.van der Tuin en A.C.C. Van der Tuin-Teuben

Wij zijn bijzonder plezierig geholpen door Enes en hij was zeer voorkomend en beleefd. Verontschuldigde zich, dat wij even moesten wachten, omdat het wat extra tijd nam wegens het inschrijven van... Wij zijn bijzonder plezierig geholpen door Enes en hij was zeer voorkomend en beleefd. Verontschuldigde zich, dat wij even moesten wachten, omdat het wat extra tijd nam wegens het inschrijven van een nieuwe klant.
Dit kom je haast nergens meer tegen.
U mag blij zijn met zo'n medewerker.

Ede

Niet