Deskundigheid

Cigdem Sahin

Super

Purmerend

Niks

Ik ben voor het eerst op de vestiging in Ede geweest en heb hier contract getekend en heb instructies en rondleiding gekregen. Ik ben geholpen door Enes. Ik heb zelf ervaring in de security sector.... Ik ben voor het eerst op de vestiging in Ede geweest en heb hier contract getekend en heb instructies en rondleiding gekregen. Ik ben geholpen door Enes. Ik heb zelf ervaring in de security sector. Enes deed dit voorbeeldig en 100% professioneel: stelt je op je gemak, is geduldig en informatief bij detail vragen en evt bijzonderheden. Legt niet alleen 'de hoe' uit van de werkwijze, maar 'waarom'. Zelfverzekerd, representatief en hoge mate van security awareness. Het gebouw en de werkwijze/bedrijfsformule waren een zeer geruststellende positieve verrassing, er wordt goed in het veiligheidsbelang vd clienten meegedacht. Bedankt!

Ede

Zeliha Göçmen

Top uitleg. Heel erg duidelijk en heel vriendelijk!

Zaandam

piet hendriks

Ik ben netjes geholpen door de medewerkster, rondleiding was duidelijk en verzorgt , kluizen netjes in order,

nijmegen

in verband dat ik een bouwbedrijf gehad heb weet ik niet wat er boven en onder de de kluizen zit voor constructie , beton hoe dik???

Sj. Lauw

De verbouwing van het kantoor is nog niet klaar. De ligging is ok, ook redelijk qua parkeren. Je kunt pas goed beoordelen als alles klaar is.

Den Haag Spaarne plein

Ik hoop dat het beter wordt als de verbouwing klaar is

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Lauw,
Geachte heer Lauw,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Er wordt nog druk gewerkt aan de verbouwing om deze zo snel en vakkundig mogelijk af te handelen waardoor u hopelijk binnen afzienbare tijd tot een nog betere beoordeling kunt komen. Wij zorgen er graag voor dat u als klant zo min mogelijk hinder heeft van de laatste werkzaamheden betreft de entree van het gezamenlijke pand. Deze verbouwing zal niet ten koste gaan van uw veiligheid en privacy. Deze kunnen wij, zodra u het DNK pand betreedt, zeker waarborgen. Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag op de vestiging of telefonisch op nummer 088 744 55 55.
Roxanne

G.J.H.J van der Heijden