Deskundigheid
Medewerkers

Cgl

Amsterdam

Nvt

Word hier altijd netjes behandeld

Apeldoorn

w de meijer

Uitstekend personeel

almere

A. v G

De medewerkster is zeer vriendelijk. Altijd goedgemutst. Bij vragen neemt ze rustig de tijd om e.e.a. uit te leggen.
Ik ben dus zeer tevreden!

Hart van Brabantlaan Tilburg

Geen.

T R

Very nice

Amsterdam

A.van Rooij

(Bewerkt)

De eerste ervaringen m.b.t. het maken van een afspraak waren uitermate negatief. Mij werd dat ik zou worden teruggebeld op een vrijdagmiddag. Dat gebeurde niet. Maandag kreeg ik de mededeling dat de... De eerste ervaringen m.b.t. het maken van een afspraak waren uitermate negatief. Mij werd dat ik zou worden teruggebeld op een vrijdagmiddag. Dat gebeurde niet. Maandag kreeg ik de mededeling dat de betroffen medewerkster die dag verlof had opgenomen. Ze heeft daarna geen tel.contact met mij gezocht. Een paar dagen later heb ik het nog eens geprobeerd. De toen dienstdoende medewerkster heeft me toen snel kunnen helpen. De volgende dag kon ik al afspreken.
Bij mijn binnenkomst in uw vestiging was bekend dat ik klant was van het goud wisselkantoor. Voor die nieuwe klanten voor u geldt bij het aangaan van een jaarcontract een maand gratis kluishuur. Dit zie ik nergens terug.
Mijn verzoek is daar alsnog rekening mee te houden . Kortingscode Goudwisselkantoor.

Den Haag

Nakomen afspreken is essentieel. De vergissing is na een prettig telefoongesprek helemaal opgehelderd en helemaal naar genoegen

R. Veldhuijzen van Zanten

Ik had digitaal een afspraak gemaakt voor woe.20/4 0m 12.00 uur. Direct daarop kreeg ik een telefoontje van DNK dat een afspraak niet nodig was en ik de GEHELE woensdag terecht kon. Dat bleek... Ik had digitaal een afspraak gemaakt voor woe.20/4 0m 12.00 uur. Direct daarop kreeg ik een telefoontje van DNK dat een afspraak niet nodig was en ik de GEHELE woensdag terecht kon. Dat bleek smiddags om 13.30 uur niet te kloppen. Kluis was al afgesloten!
Heel vervelend. Voor niets van Leeuwarden naar Heerenveen gereden.

Heerenveen

Zorgvuldiger informeren

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Veldhuijzen van Zanten,
Wat vervelend om te lezen dat deze situatie is voorgevallen, hier willen we ook onze oprechte excuses voor aanbieden.
Intern zal dit opgepakt worden...
Geachte heer Veldhuijzen van Zanten,
Intern zal dit opgepakt worden zodat de informatie die verstrekt wordt door onze medewerkers kloppend is.
Tevens willen we u ook hartelijk danken dat u deze review heeft geschreven, mede dankzij uw review kunnen wij onze service blijven verbeteren.
Graag hopen we u toch snel weer te zien in onze vestiging.
Charlotte