Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

An The

Super vriendelijke en deskundige begeleiding

Den Haag

Henk Raaijmakers

Goed behandeld netjes dankjewel

Eidhoven

Breda

R.A. ELias

Uitstekende service en zeer correct geleverd door vriendelijke medewerkers

Amersfoort

Nvt

Sabri

Goede service, aardige medewerkers

Apeldoorn

Misschien openingstijden wijzigen, dus van 3 dagen open te zijn, 5 dagen geopend zijn, maar dan bijvoorbeeld alleen in de middagen en niet hele dagen.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Sabri,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Wat betreft onze openingstijden, deze zijn gebaseerd op de bezoekersaantallen op de vestiging.
Mochten deze...
Geachte heer Sabri,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Mochten deze wijzigen in de toekomst zullen wij zeker onze openingstijden herzien.
Charlotte

DKSL

Telkens weer Keigoe geregeld

Eindhoven Aalsterweg

Tjipke Vermeij

Flora-park te Haarlem

H.Surtel

Vriendelijk en professioneel. Verder in kluisruimte idem.
Vriendelijk en professioneel. Verder in kluisruimte idem.
Bij thuiskomst merkte ik dat de sleutels nergens te vinden waren, kan mij herinneren dat ze in de kluislade zijn gelegd bij nakijken van de lade. Inmiddels gebeld naar Hilversum, die nemen nog kontakt op met Tilburg.

Op welke vestiging bent u geweest?

Tilburg, Hart van Brabantlaan.

Door mijn schuld achterlaten sleutels, is het misschien mogelijk bij afsluiten na te gaan of de klant de sleutel heeft, of voor afsluiten lade de vraag naar sleutels stellen ??

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Surtel,
Geachte heer Surtel,
Hartelijk dank voor uw review. Spijtig te horen dat u uw sleutels nergens meer kan vinden. Het is alleen onmogelijk dat u uw sleutels heeft achtergelaten in uw kluislade aangezien de kluis nooit afgesloten kan worden als de sleutels in de lade liggen. Daarbij zijn onze medewerkers altijd aanwezig wanneer u uw kluis afsluit, dit ter controle dat de kluis altijd correct wordt afgesloten.
De medewerker op de vestiging heeft binnen en buiten nogmaals alles nagelopen of de sleutels wellicht ergens zijn gevallen, maar helaas niks aangetroffen. Indien u de beide sleutels definitief bent verloren, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de open boring van uw kluis in werking kunnen zetten.
Met vriendelijke groeten, De Nederlandse Kluis.

Raghad Sattam

Alles was uitstekend.