Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Michielse

Zeer vriendelijk en correct!!

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Michielse, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste mevrouw Michielse, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Khadriya Mohamed-Çelen

Zeer vriendelijk personeel verwelkomde me, en hoewel ik ze haastte, deden ze hun best om al mijn vragen te beantwoorden. Ze gaven me een korte rondleiding en legden alles uit wat ik moest weten.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Mohamed-Çelen, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa |... Beste mevrouw Mohamed-Çelen, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Jonathan C Franke

Prettig en zeer correct

Utrecht

Nvt

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Franke, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer Franke, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

M. Grasman

Uitstekend. Erg content mee.

Bussum

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Grasman, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer Grasman, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Particulier

Netjes te woord gestaan

Middelburg

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw (anoniem), Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste mevrouw (anoniem), Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Ceryl Stegers

Ontvangen door zeer vriendelijk personeel.Genoeg privacy.

Enschede

X

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Stegers, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

's ghisai

2 keer wachten in een kamer vinden wij te lang.
Er is geen gratis parkeer plaats voor bezoekers

Den Haag

Na 1e aanmelding meteen doorlopen naar de kluis

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer 's Ghisai, hartelijk dank voor uw review. Rondom onze vestiging in Den Haag, Spaarneplein bevinden zich meerdere (betaald) parkeren opties. Zowel in de Spaarnestraat als in de... Beste heer 's Ghisai, hartelijk dank voor uw review. Rondom onze vestiging in Den Haag, Spaarneplein bevinden zich meerdere (betaald) parkeren opties. Zowel in de Spaarnestraat als in de Dintelstraat. Het kan voorkomen dat de aanwezige privékamers bij de kluis reeds bezet zijn als meerdere klanten de kluis op een zelfde tijdstip bezoeken. Onze medewerkers zorgen er voor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Op uw vestiging hebben wij om die reden een aankomst wachtkamer en een tweede wachtkamer waar mensen na aanmelding zo spoedig mogelijk verder begeleid worden naar de kluis. Dank voor uw begrip hierin. Wij zijn u een eerst volgende keer graag verder van dienst voor een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Canbulat

Goed, jammer dat jullie niet beschikken over een eigen parkeerterrein ivm veiligheid

Amsterdam

Wat ik net al heb aangegeven, eigen parkeerplekken enkel bestemd voor de eigenaren van een kluis

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Canbulat, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wij beschikken op onze vestiging in Amsterdam over een parkeergarage, waar u direct met de lift boven bij onze... Geachte mevrouw Canbulat, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wij beschikken op onze vestiging in Amsterdam over een parkeergarage, waar u direct met de lift boven bij onze welkomstbalie staat in de centrale hal. Gebruikt u hiervoor (betaald parkeren) in de APCOA Parking Prins & Keizer, ingang naast Prinsengracht 927. Wij zijn u een eerst volgende keer graag verder van dienst voor een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Heel vriendelijke personeel.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer (anoniem), Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer (anoniem), Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

JanvR

Prettige ontvangst. Was verrast over de nieuwe indeling van de entree zodat privacy beter geregeld is.

nee

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste JanvR, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse... Beste JanvR, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis