Deskundigheid

BH Wegman

Uitstekend, zoals altijd.

Enschede

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Wegman, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Wegman, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Emmerik

Vriendelijke ontvangst

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Emmerik, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Emmerik, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Dumfries

Voor de derde keer kon de kluis niet direct open, waarvan één keer ik een andere keer terug moest komen. Een zeer ergerlijke ervaring en onprofessioneel voor een bedrijf dat service hoog in het... Voor de derde keer kon de kluis niet direct open, waarvan één keer ik een andere keer terug moest komen. Een zeer ergerlijke ervaring en onprofessioneel voor een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan.

Rotterdam (Molstraat).

Zorg ervoor dat de zogenoemde moedersleutel direct beschikbaar is, o.a. door de medewerkers goed te instrueren waar deze zich bevindt. Na drie moedersleutels uitgeprobeerd te hebben, kon ik mijn... Zorg ervoor dat de zogenoemde moedersleutel direct beschikbaar is, o.a. door de medewerkers goed te instrueren waar deze zich bevindt. Na drie moedersleutels uitgeprobeerd te hebben, kon ik mijn kluis openen.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Dumfries, hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u deze ervaring heeft opgedaan. Uw feedback wordt voor interne verbetering besproken. Onze medewerkers begeleiden een volgende keer zo... Beste heer Dumfries, hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u deze ervaring heeft opgedaan. Uw feedback wordt voor interne verbetering besproken. Onze medewerkers begeleiden een volgende keer zo goed als mogelijk bij het (voor)openen van uw kluis. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Tim van Benthem

Helaas geen fijne ervaring met dit bedrijf. Alles is super, de veiligheid is super. Er wordt gevraagd naar ID, je krijgt een e-mail na kluisbezoek, dat is allemaal super. Alleen het volgende, ik heb... Helaas geen fijne ervaring met dit bedrijf. Alles is super, de veiligheid is super. Er wordt gevraagd naar ID, je krijgt een e-mail na kluisbezoek, dat is allemaal super. Alleen het volgende, ik heb een verzoek gedaan om mijn contract te beëindigen en hiervan een bevestiging ontvangen. Ik heb mijn kluisje leeggehaald tevoren. Tóch kreeg ik opeens een factuur van € 300 omdat mijn contract stilzwijgend is verlengd met een jaar. Wat blijkt... doordat ik mijn sleutel té laat heb ingeleverd moet een jaar langer een kluisje houden. Vet dom van mij natuurlijk, maar de manier waarop je behandeld wordt als je de situatie probeert uit te leggen was heel onpersoonlijk. Tot dusver mijn review.

Heerenveen

Veiligheid is super!

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer van Benthum, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Vervelend dat u dit op deze wijze ervaren heeft. In het algemeen: wij bevestigen eerst de einddatum waarvoor de... Beste heer van Benthum, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Vervelend dat u dit op deze wijze ervaren heeft. In het algemeen: wij bevestigen eerst de einddatum waarvoor de sleutels ingeleverd moeten worden op de vestiging. Wij kunnen het contract pas definitief beëindigen indien beide sleutels ingeleverd zijn. Indien dit niet tijdig gebeurt vindt er alsnog een proces plaats zodat uw waardevolle spullen opnieuw verzekerd opgeslagen liggen voor 12-maanden. Hiermee wordt het nieuwe huurjaar aan de klant gefactureerd en is daarmee automatisch verlengd.
Zoals vermeld is op het contract en door ons wordt toegelicht bij ondertekening. Hopende u hiermee nader geïnformeerd te hebben. Wij zijn u graag een volgende keer verder van dienst bij een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

R sardana

Uitstekend

Vijzelstraat amsterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Sardana, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer Sardana, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

S.A. Khan

Nog geen ervaring. Dit was het eerste contact.

Delft

De kluisruimtes leken geen airco te hebben. Dat zou wel wenselijk zijn geweest als je wat langere tijd daar verbleef.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Khan, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Uw opmerking zullen wij ter overweging meenemen voor eventuele verbeteringen in de... Beste heer Khan, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Uw opmerking zullen wij ter overweging meenemen voor eventuele verbeteringen in de toekomst. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. met vriendelijke groeten, Lisa| De Nederlandse Kluis

P.van gerven

Snel en goed geholpen

Eindhoven

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer van Gerven, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer van Gerven, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Y m a

Super

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer (anoniem), Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste meneer (anoniem), Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Mijts

Prima bezoek, aardig personeel.

Apeldoorn

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Mijts, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Mijts, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Ennik

Medewerker zeer beleefd en correct

Heerenveen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Ennik, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Ennik, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis