Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Goldenberg

Zeer prettig correct en behulpzaam

FarahAldehessy

Farah Aldehessy

Heel goed

Dnk

Top service, we hadden en kluis nodig dag der voor aangemeld op de site de volgende dag al en afspraak voor ons met en rondleiding de zelfde dag hebben wij nog en kluis gehad top service en... Top service, we hadden en kluis nodig dag der voor aangemeld op de site de volgende dag al en afspraak voor ons met en rondleiding de zelfde dag hebben wij nog en kluis gehad top service en duidelijke rondleiding dank jullie wel voor de warme ontvangst

Zaandam

Mounia

Duidelijk en heel prettig

Hans Dijkman

In elk opzicht uitstekend! Geweldige service, zeer attent.

Amsterdam Vijzelstraat

Ga door op dit niveau.

Kort

Bergen op zoom zeer vriendelijke vestiging ( net als Den Haag overigens waarvik al langer een kluis hebt)

Bergen op zoom

? Geen idee

Henrik

IJzersterk!

Bussum

Rob Weerts

We zijn netjes opgevangen en te woord gestaan. De rondleiding was erg duidelijk en vriendelijk.

Rotterdam

NP

Uitstekend, uitermate vriendelijk, beleefd en professioneel

Tilburg

R. Odevlag

Wat vinden jullie er eigenlijk zelf van dat de 'klantenreviews' op jullie website, zowel op citysafes.be als citysafes.dk als denederlandsekluis.nl telkens dezelfde 3-4 reviews zijn, met telkens... Wat vinden jullie er eigenlijk zelf van dat de 'klantenreviews' op jullie website, zowel op citysafes.be als citysafes.dk als denederlandsekluis.nl telkens dezelfde 3-4 reviews zijn, met telkens andere namen uit andere steden?

allemaal

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Odevlag,
Geachte mevrouw Odevlag,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen ons te voorzien van deze review. Wij willen u graag een uitleg geven over de geplaatste reviews op de site van CitySafes.
CitySafes wordt momenteel opgericht in België en Denemarken. De website wordt op dit moment nog ontwikkeld/getest en gelokaliseerd, waarbij de website van De Nederlandse Kluis als voorbeeld geldt. We zijn nog niet operationeel in deze landen, maar we doen er alles aan om alle informatie compleet en correct te finaliseren zodra we opengaan in deze landen.
Wij hopen dat de zaken voor u hiermee verhelderd zijn. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.
Sytze Visser, regiomanager