Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Rina van Hassel

Netjes, vriendelijk en deze keer ook erg behulpzaam , dank je wel

Breda

D.Mahabier

Heel goed

rotterdam

Saline

Ik vind goedbedrijf en medewerkers zijn heel vriendelijke

Arnhem

Dick Heil

Ik ben goed ontvangen en geholpen door een leuke vrouw
Bedankt

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Heil,
Geachte heer Heil,
Hartelijk dank voor uw review, fijn om te horen dat u vriendelijk ontvangen bent op onze vestiging. Wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken omdat ons aan uw review opvalt dat u de veiligheid 3 sterren geeft.
Al onze vestigingen zijn voorzien van een 4+ beveiliging, dit is het hoogst haalbare in Nederland en dit houdt in dat wij zichtbare en onzichtbare beveiliging hebben. Hieronder valt onder andere 24/7 live camerabewaking die gekoppeld is aan de meldkamer. Zo wordt alles gemonitord wat er in de diverse ruimtes gebeurt. Tevens wordt de in- en uitgang goed in de gaten gehouden, zodra iemand het pand betreedt of verlaat is dit direct zichtbaar en wordt dit geregistreerd.
Wij hopen dat u aan de hand van deze uitleg gerustgesteld bent over de veiligheid.
Mocht u nog vragen of twijfels hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op telefoonnummer 088-7445555 of via info@denederlandsekluis.nl
Gera

Oss

Suna Durmaz

Wassenaar

miranda

Erg klantvriendelijk en toch profession-eel

zwolle

Had het erg op prijs gesteld dat als ik mijn man machtig voor mijn kluis maar er over komt mij iets hij niet meer in de kluis kan. Daar voor moet hij mede huurder zijn, en dat is mij nooit verteld

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Miranda,
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van deze review.
Op deze manier kunnen wij onze service blijven verbeteren en is dit erg waardevol.
Ik...
Geachte mevrouw Miranda,
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van deze review.
Ik heb daarom ook aan de hand van uw feed-back meteen een reminder gestuurd naar al onze vestigingen dat zij bij het toevoegen van een extra persoon op het contract duidelijk uitleggen wat het verschil is tussen een medehuurder en een gemachtigde.
Graag hopen wij u snel weer te zien op onze vestiging.
Charlotte