Deskundigheid

m.r.methorst

Zeer goed, bijzonder prettig

Nijmegen

Rotterdam

Is het normaal voor medewerkerster bij tweede bezoek om om het inhoud van een kluis te vragen?

Rotterdam

Graag schriftelijk uitleg via email of brief waarom om inhoud van een kluis wordt gevraagd.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om ons te voorzien van een review.
Geachte heer, mevrouw,
De vragen die aan u gesteld zijn, en die wij aan iedere klant stellen, hebben te maken met de Wwft. De Wwft staat voor de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme .
Dit is een EU-wetgeving waar onder andere banken, verzekeraars, accountants en vele andere bedrijven zich aan moeten houden.
De wet is bedoeld om witwassen en terrorismefinanciering tegen te gaan en op te sporen.
Om dit te bereiken moeten bedrijven die werken met waarde, informatie verzamelen over hun klanten en ze monitoren zodat hun product niet wordt misbruikt door mensen die zich bezig houden met illegale activiteiten.
Wij zijn dan ook wettelijk verplicht om aan al onze klanten een aantal vragen te stellen. Hieronder valt ook de vraag waar u de kluis voor gebruikt.
Wij willen niet weten wat er specifiek bewaard wordt, maar wij moeten vragen in wat voor (product)categorie de inhoud van de kluis valt.
De informatie die u heeft doorgegeven is na het invullen niet meer zichtbaar voor onze medewerkers en wordt niet gedeeld met derden tenzij wij daar wettelijk toe verplicht zijn.
Hopelijk hebben we via deze weg duidelijkheid voor u kunnen scheppen over de gestelde vragen en bent u gerustgesteld.
Heeft u nog verdere vragen dan horen wij dat uiteraard graag.
Fem

E .M Stolk de Vries

Snel en informatieve en vriendelijke manier geholpen!

Maasdijk

My ibrahim

Dnk

Delft

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Ibrahim,
Geachte heer Ibrahim,
Hartelijk dank voor ons plezierige telefoongesprek, fijn om te horen dat u en vertrouwen heeft in De Nederlandse Kluis. Mede dankzij uw review kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren! Wij hopen u nog vaak te mogen begroeten op onze vestiging.
Gera

martin van susteren

Vriendelijke en goede service

nijmegen

T Schaap

Zeer goeden heel attent en behulpzaam waar nodig is

Delft

Zou ik niet weten