Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Hira

Super goed! Alles is duidelijk uitgelegd.

Zaandam

Meer mensen tegelijkertijd bij de balie, het is wel zo dat er niet word gesproken over de inhoud als mensen erbij zijn. Het voelt toch wel fijner als je niemand ziet(bij de balie).

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Hira,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons te voorzien van deze mooie review.
Geachte mevrouw Hira,
Om de doorstroom en zo spoedig mogelijk te laten verlopen en de wachttijden te minimaliseren kunnen wij per medewerker één klant aan onze balie ontvangen.
Onze medewerkers zullen er inderdaad altijd op toezien dat er geen privégegevens besproken worden in het bijzijn van andere klanten.
Ook zullen wij er op toezien dat u in de beveiligde kluisruimte geen andere klanten zult treffen.
Mocht u ondanks onze uitleg dit nog als onprettig ervaren kunt u dit natuurlijk bij onze medewerkers in Zaandam aangeven.
Charlotte

Doornbos

Klantvriendelijk, goed toegankelijk.

Tilburg

Ina Bakker

Professioneel bedrijf

Haarlem

Diana

Duidelijke rondleiding gehad van Reshma, ik voel me een stuk fijner nu ik weet dat alles veilig opgeborgen is!
Je kunt een maand gratis krijgen als je deze code gebruikt bij inschrijven: 83803

Den Haag

A.C.Pierrot-Bults

Als altijd zeer vriendelijk en professioneel

Amsterdam

helaas geen lift en geen WC

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Pierrot-Bults,
Helaas is het in Amsterdam niet mogelijk om een lift te plaatsen.
Geachte mevrouw Pierrot-Bults,
Helaas is het in Amsterdam niet mogelijk om een lift te plaatsen.
Wij begrijpen dat dit voor sommige mensen een probleem kan zijn, daarom kan u altijd overwegen om kosteloos over te stappen naar een vestiging in de buurt die gelijkvloers is.
Wat betreft het toiletbezoek, in verband met de veiligheid en er vanzelfsprekend geen cameratoezicht is in de toiletruimte kunnen wij onze klanten geen toegang bieden tot dit gedeelte van ons gebouwen.
Wij hopen dat we u ondanks het uitblijven van een lift en toiletbezoek weer snel mogen ontvangen in onze vestiging.
Charlotte

Bert Dikken

Prima geholpen en personeel heel vriendelijk!!!

Rotterdam - Blaak

Privé

Vriendelijke ontvangst en zorg voor voldoende privacy.

Bergen op Zoom

S

Erg goed

Amersfoort

Degeling-Stolk

Super vriendelijk en behulpzaam

Maasdijk

Helemaal niets blijf zo doorgaan dan komen de mensen graag.

Emine saatci

Super attente bediening