Deskundigheid
Medewerkers

Overmars

Almelo

B.Erhotamis

Heel goed en vriendelijk.

Zaandam

Esin Haarlem

Klantvriendelijk

14-7-2021

Is het normaal dat er genoteerd wordt wat er in de kluis zit?

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Esin Haarlem,
Hartelijk dank voor uw mooie review die u heeft achtergelaten.
Geachte mevrouw Esin Haarlem,
Hartelijk dank voor uw mooie review die u heeft achtergelaten.
De vragen die aan u gesteld zijn hebben te maken met de Wwft. De Wwft staat voor de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme.
Dit is een EU-wetgeving waar onder andere banken, verzekeraars, accountants en vele andere bedrijven zich aan moeten houden.
De wet is bedoeld om witwassen en terrorismefinanciering tegen te gaan en op te sporen.
Om dit te bereiken moeten bedrijven die werken met waarde, informatie verzamelen over hun klanten en ze monitoren zodat hun product niet wordt misbruikt door mensen die zich bezig houden met illegale activiteiten. Wij zijn dan ook wettelijk verplicht om aan al onze klanten een aantal vragen te stellen.
Hopelijk hebben we via deze weg duidelijkheid voor u kunnen scheppen over de gestelde vragen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en graag tot de volgende bezoek aan uw kluis.
Fem

Osman kilinc

Goed geholpen door meneer die aanwezig was, echter was er een irritante mevrouw voor mij die dacht dat ze bij een praatgroep was ofzo en bleef maar lullen

Utrecht

VAN Egmond

Keurig en netjes!

Denhaag

willemsen

ijzendijke

J.a.uleman

Zeer vakkundig geholpen en een fijne service.

Haarlem

Geen klachten

nvt

Zeer goed, klantvriendelijk, behulpzaam

Arnhem

anoniem

Op de vestiging Churchilllaan in Utrecht heb je bij de kluisruimtes een drempeltje op de vloer. Dit is erg vervelend, ieder keer wordt er gezegd dat het gemaakt gaat worden maar dit is tot op heden... Op de vestiging Churchilllaan in Utrecht heb je bij de kluisruimtes een drempeltje op de vloer. Dit is erg vervelend, ieder keer wordt er gezegd dat het gemaakt gaat worden maar dit is tot op heden helaas niet zo. U heeft hier een waarschuwingslintje op gelegd maar meer niet. Je kan zo struikelen..het is op de looproute..ik vind het niet netjes en dit hoort niet.. de vloer hoort egaal te zijn en geen obstakels.

churchilllaan utrecht

De vloer/bevind zich op de looproute.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
De vloer richting de kluisruimte loopt wat af waardoor wij een signaallint geplaatst hebben zodat onze klanten hier alert op zijn.
Helaas...
Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Helaas kunnen wij dit bouwtechnisch niet aanpassen.
Mocht dit voor u lastig zijn om daardoor uw kluis te bezoeken dan kunt u eventueel kosteloos uw kluis overplaatsen naar bijvoorbeeld Hilversum of Amersfoort.
Wilt u hiervan gebruik maken dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen via 088-744 55 55.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Fem

Leyla Arslan