Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Alfred

Controle-technisch prima in orde. Vriendelijk personeel.

Zwolle

Anouar Diba

Super slecht

Churchillaan

Geachte heer Anouar Diba,
Om een kluis te mogen bezoeken dienen de openstaande betalingen voldaan te zijn.
Helaas voldeed u niet aan deze verplichting vandaar dat wij u niet hebben...
Geachte heer Anouar Diba,
Helaas voldeed u niet aan deze verplichting vandaar dat wij u niet hebben toegelaten.
Wij zien uw betalingen graag zo spoedig tegemoet zodat u uw kluis weer kunt bezoeken.
Fem

g vismale

Zeer goed

den bosch

Mohamedhoesein

Vriendelijke heer goede uitleg juiste informatie

Almere

Gizem

Heel goed. Uitleg was duidelijk en de medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam.

Wassenaar

N.v.t.

RS

Locatie Den Haag: vriendelijke medewerkers, korte wachttijden. Aandachtspunt: tussendeur, waar bordje "geen toegang" op staat, wanneer je naar beneden loopt staat regelmatig open.

Den Haag

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank dat u zo alert bent geweest om dit op te merken.
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank dat u zo alert bent geweest om dit op te merken.
Ik heb uw aandachtspunt doorgezet naar de vestiging in Den Haag zodat hier beter op gelet kan worden.
Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op onze vestiging.

Bootsma P.J.

Uitstekende serviceverlening

Wassenaar.

Ca

Prettig

Wassenaar

Misschien meer personeel

Geachte heer Ca,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review.
Geachte heer Ca,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review.
We zijn de mogelijkheden aan het bekijken om de openingstijden in Wassenaar te verruimen zodat de drukte zich iets kan verspreiden.
U kan hiervoor onze website in de gaten houden.
We hopen dat we u ondanks de drukte weer snel te mogen begroeten op onze vestiging.

Henrik

Zeer goed

Bussum

Tafeltje in de kluisruimte + alle dagen open

Geachte heer Henrik,
Geachte heer Henrik,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Uw suggestie voor een tafeltje hebben wij doorgegeven aan de betreffende afdeling. Wat betreft de openingstijden in Bussum ligt het niet in de verwachting dat deze in de toekomst verruimd zullen worden, mocht dit voor u een probleem zijn, dan kunt u altijd kosteloos overstappen naar een andere vestiging met ruimere openingstijden. Wij hopen u nog vaak naar tevredenheid te mogen verwelkomen!