Deskundigheid
Medewerkers

Straatman

Tilburg

Bonnie Klap

Veel te lange wachttijd. Als er nieuwe klant binnenkomt om een nieuw kontrakt af te sluiten, wat ik nu al een paar keer heb meegemaakt, wordt de wachttijd nòg langer. Kan volgens mij efficiënter

Wassenaar

Wachttijden. Voorwerk nieuw kontrakt nieuwe klant alvast online laten doen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Klap,
Hartelijk dank voor uw review op deze manier kunnen wij onze service blijven verbeteren.
Er zijn op een dag inderdaad een aantal afspraakmogelijkheden voor nieuwe...
Geachte mevrouw Klap,
Er zijn op een dag inderdaad een aantal afspraakmogelijkheden voor nieuwe klanten om een kluis te openen.
In verband met de veiligheid voor u als klant is het heel belangrijk dat alle gegevens juist worden genoteerd en om deze reden kunnen wij er niet voor kiezen om dit online te doen.
We zijn op dit moment aan het bekijken wat er mogelijk is om de openingstijden te verruimen zodat de drukte zich kan verspreiden.
Wij hopen dat we u ondanks de wachttijden toch snel weer mogen verwelkomen op onze vestiging.
Charlotte

Wat vriendelijker

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review, wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed als mogelijk voor u te doen. Helaas heeft u dat anders ervaren. Wij hadden het fijn gevonden om uw review telefonisch met u te bespreken zodat wij onze dienstverlening voor de volgende keer kunnen verbeteren. Helaas is dit niet mogelijk omdat u de review anoniem heeft geplaatst, wij hopen dat uw ervaring een volgende keer beter zal zijn en doen hier ons uiterste best voor. Mocht u naar aanleiding van dit bericht telefonisch contact wenselijk vinden, dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 088-7445555 en vragen naar Claudia.

Claudia

Particulier

Efficient en uiterst prettig

Purmerend

HODL

Zeer goede ervaring. Absolute aanrader.

Bussum

Liesa

Vriendelijk

Molstraat

J de Veen.

Heerenveen.

Ina Juffer

Zeer hulpvaardig en vakkundig personeel!

Apeldoorn

Geen! Ga zo door!

Hakki Yesil

Perfect om je waardevolle spullen op te slaan !
Overigens heel goed geholpen door de lieve mevrouw die me nog net voor sluitingstijd toeliet :)

Apeldoorn