Deskundigheid

Vriendelijke ontvangst

Stationsweg, 's Hertogenbosch

N.v.t.

Biben-Stönner

Goede ontvangst zeer goede uitleg waardoor alles heel duidelijk is

Vijzelstraat

Een lift zou makkelijk zijn zeker voor mensen die slecht ter been zijn

Geachte mevrouw Biben-Stönner,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van deze mooie review.
Wat betreft u tip.
Helaas is het bouwtechnisch niet mogelijk om een...
Geachte mevrouw Biben-Stönner,
Wat betreft u tip.
Helaas is het bouwtechnisch niet mogelijk om een lift te plaatsen in de vestiging in Amsterdam.
U kunt eventueel wel kosteloos overstappen naar een vestiging in de buurt die gelijkvloers is.
Dit zou Purmerend of Almere zijn.
Mocht u hier interesse in hebben kunt u dit telefonisch aangeven bij één van onze medewerkers op 088-744 5555
Charlotte

Fam. Van Bakel. - Meulendijk

Goede ervaring en vriendelijke receptioniste.

Den Bosch, stationsstraat

Hans vijfschaft

Goed ontvangen. Alle vragen beantwoord die wij hadden. En blij dat we nu een veiliger gevoel hebben en met een gerust hart op vakantie of een weekendje weg kunnen gaan.

Tilburg

Hussain

Prettig vriendelijk personeel

Delft

Prive kamers wel erg benauwd. Beetje ventilatie zou goed zijn.

Geachte mevrouw Hussain,
Er is geen mogelijkheid om een open ventilatie te maken in het beveiligde kluisgedeelte van onze vestiging waar de privékamers zich bevinden.
We maken hierom...
Geachte mevrouw Hussain,
We maken hierom gebruik van een centraal afzuigsysteem.
Het kan daarom wel eens wat benauwder aanvoelen.
Natuurlijk willen wij het voor onze klanten zo aangenaam mogelijk maken, u kan daarom aangeven bij uw volgende bezoek dat u dit probleem ervaart.
Onze medewerkers denken dan graag met u mee voor een passende oplossing.
Charlotte

Ron fransen

Prima, vriendelijk, zeer tevreden

Apeldoorn

Le Roy

Bij het afsluiten van een contract zeer vriendelijk.

Breda.

Vriendelijker zijn bij een bezoek.

Geachte heer Le Roy,
Hartelijk dank voor deze review.
Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring op onze vestiging in Breda niet geweest is zoals u van ons gewend bent.
Naar aanleiding...
Geachte heer Le Roy,
Hartelijk dank voor deze review.
Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd telefonisch contact met u te krijgen, helaas is dat niet gelukt.
Ook hebben wij contact opgenomen met de collega die u tijdens uw bezoek gesproken hebt.
Volgens het RIVM dienen wij aan een aantal Coronaregels te moeten voldoen. Hierin wordt ook verzocht om het aantal bezoekers af te stemmen op de aantal vierkante meters op een vestiging.
Helaas moeten wij klanten dan ook verzoeken om alleen te komen, waardoor wij een tweede persoon zullen vragen om buiten te wachten.
Mochten er versoepelingen komen wat betreft het bezoekersaantal zullen wij hierin ook direct maatregelen voor treffen.
Houdt u daarom goed onze website in de gaten, https://www.denederlandsekluis.nl/corona/, voor de actuele maatregelen.
Graag zouden we nog in contact met u komen om dit persoonlijk met u te bespreken. Zou u telefonisch contact met ons op willen nemen via 088-7445555, u kunt dan vragen naar Claudia?
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Fem