Deskundigheid
Medewerkers

Iryna

Positief

Hilversum

Alles is in orde, dank je.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Iryna, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De... Beste mevrouw Iryna, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De Nederlandse Kluis

Usha

Heel leuk

Amsterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Usha, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Usha, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

J.p.m.de ruijter

Zeer goede ervaring

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer de Ruijter, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De... Beste heer de Ruijter, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De Nederlandse Kluis

De Groot

Alles perfect geregeld

Emmen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw De Groot, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste mevrouw De Groot, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Zehra

Heel goed

Zaandam

Geen ze deed het goed

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Zehra, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Zehra, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Sebastiaan

Het was mijn eerste keer. De uitleg was prettig, alles werd gelijk duidelijk. De personen waren open voor vragen en waren vakkundig.

Haarlem

Ik zou heel graag biometrische beveiliging willen hebben zoals vingerafdruk of irisscan. Daarnaast moet er gedacht worden aan complete anonimiteit zoals het niet zien van andere klanten in de... Ik zou heel graag biometrische beveiliging willen hebben zoals vingerafdruk of irisscan. Daarnaast moet er gedacht worden aan complete anonimiteit zoals het niet zien van andere klanten in de wachtruimte. Persoonlijk wil ik niet dat mensen mij hier zien.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Sebastiaan, hartelijk dank voor de mooie waardering in de review. Wat fijn dat uw eerste bezoek naar tevredenheid verlopen is. In antwoord op de verbeterpunten of tips; onze vestigingen zijn... Beste Sebastiaan, hartelijk dank voor de mooie waardering in de review. Wat fijn dat uw eerste bezoek naar tevredenheid verlopen is. In antwoord op de verbeterpunten of tips; onze vestigingen zijn reeds voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologieën. Buiten deze maatregelen is iedere vestiging ook direct aangesloten bij de meldkamer.
Wij bieden iedere geregistreerde klant het gemak om zonder afspraak (binnen de openingstijden) de kluis te kunnen bezoeken. Bij binnenkomst voeren wij bij iedere persoon aan de balie een verificatie uit. Hierop zien wij streng toe waarna pas verder toegang verleend wordt tot het pand, de kluis en uiteindelijk naar de privé kamer voor uw privacy. Hopelijk geeft dit bij een volgend kluisbezoek een vertrouwd gevoel dat het goed geregeld is. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

A.J.Laan

Correct, vriendelijk en geen wachttijden

Purmerend

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Laan, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste meneer Laan, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Irem

Ben erg vriendelijk ontvangen en heb een duidelijke rondleiding gehad.

Zaandam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Irem, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De... Beste mevrouw Irem, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De Nederlandse Kluis

B meeuwsen

Zeer goed

Arnhem

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Meeuwsen, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met... Geachte heer Meeuwsen, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

buis

Keurig ontvangen

Amersfoort

Heb een vraag; kan ik een van mijn kinderen een volmacht geven of mede eigenaar maken van de kluis voor als ik of mijn man niet meer leven?

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Buis, hartelijk dank voor uw mooie waardering in de review. In antwoord op uw vraag; personen van 18 jaar en ouder kunnen toegevoegd worden op het contract. Buiten het contract om is... Beste mevrouw Buis, hartelijk dank voor uw mooie waardering in de review. In antwoord op uw vraag; personen van 18 jaar en ouder kunnen toegevoegd worden op het contract. Buiten het contract om is ook het erfrecht van toepassing. In de door uw beschreven situatie verzoeken wij nabestaanden die een kluis willen bezoeken eerst om een overlijdensakte en een verklaring van erfrecht. Op die wijze komen wij uw uiteindelijke wens na. Meer informatie nodig? Op de vestiging of via 088-7445555 staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis