Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Rabiya Kurt

Super goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd. Mijn vragen die ik had gesteld zijn goed beantwoordt. Hele vriendelijke meneer die mij heeft geholpen. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Rotterdam blaak

Nvt.

Dnk

Top mensen. Altijd erg vriendelijk. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken

Vijzelstraat

Overmars

Almelo

g.a.rouss

(Bewerkt)

Heel goed

blaak rotterdam

een lift zou moeten , maar is niet mogenlijk , wij zouden een andere , vestiging , met lift beter vinden mits ook goed bereikbaar,
onderste tree, van trap gemist , en nu last van , rug, heup ,...
onderste tree, van trap gemist , en nu last van , rug, heup , enz

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Rouss,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons van een review te voorzien, daarmee kunnen wij onze service blijven verbeteren.
U heeft eerder onze collega (dhr....
Geachte heer Rouss,
U heeft eerder onze collega (dhr. Hoeblal) in Rotterdam gesproken. Fijn dat u hem te woord heeft willen staan.
Spijtig om te horen dat u de laatste trede niet heeft gezien en nu last hebt. Dank u wel dat u uw bevindingen met ons gedeeld heeft want mede hierdoor kunnen wij ons dienstverlening blijven verbeteren.
Marleen

Asha

Leuke/lieve mensen die daar staan.

Nijmegen

H. Wierenga

Redelijk tot prettig

Delft

Ik stelde een afspraak voor (om een kluisje te huren) om half elf.
Ik stelde een afspraak voor (om een kluisje te huren) om half elf.
Men bevestigt netjes, maar om 10:20. Kom ik daar, moet ik in dat benauwde wachthokje (met mondkapje op) alsnog wachten tot half elf ?!

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Wierenga,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Heel erg vervelend te horen dat u toch nog even heeft moeten wachten totdat u binnengelaten werd.
Het is...
Geachte heer Wierenga,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Het is waarschijnlijk zo dat onze medewerker in Delft nog bezig is geweest met het helpen van een andere klant.
De privacy van onze klanten vinden wij erg belangrijk, wij zullen om deze reden ook niemand in de kluisruimte laten als een andere klant nog niet in de privékamer zit.
We zullen proberen de wachttijd zo kort mogelijk te houden en zullen hier ook te allen tijde op toezien.
Charlotte

Gul

W. Mori

Uitstekend

Nijmegen

Tilburg

Super goed geholpen door een mevrouw

Burak

Erg warm en behulpzaam