Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

GEEN

Vriendelijk personeel en goede service.

Maasdijk

Gillis Gilde-Leurs

We zijn uitstekend te woord gestaan. Zowel bij de ontvangst boven bij de balie als beneden bij de kluis. Bij de kluis was dit dhr Philip (voornaam alleen onthouden)

Amsterdam

Mijn echtgenoot is wat slechter ter been en voor hem is traplopen moeilijk. Maar voorlopig kunnen we ons nog redden. En we hoeven ook niet dagelijks of wekelijks in de kluis te zijn.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Gilde-Leurs,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!
Beste heer Gilde-Leurs,
Wij kunnen ons voorstellen dat een lift op onze vestiging in Amsterdam wenselijk is, dit is echter door de bouwconstructie helaas niet te realiseren. Mocht dit voor u in de toekomst problemen opleveren dat kunt u altijd kosteloos overstappen naar een andere DNK-vestiging die bijvoorbeeld gelijkvloers is of wel een lift heeft. Mocht u hier te zijner tijd gebruik van willen maken dan kunt u dat aangeven op de huidige vestiging of bellen met 088-7445555.
Gera

Prive

Perfect georganiseerd hier

Rotterdam

AgaathSara

Prettig

Alkmaar, Hilversum

Strikt houden aan de gegevens van de hoofdelijke kluishuurder.
Alleen deze kan veranderingen toestaan.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw AgaathSara,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een mooie review te schrijven.
Beste mevrouw AgaathSara,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een mooie review te schrijven.
Bij De Nederlandse Kluis is het mogelijk dat er maximaal drie personen toegang hebben tot 1 kluis. Dat is 1 hoofdhuurder, 1 medehuurder en 1 gemachtigde. Een hoofdhuurder en medehuurder hebben dezelfde rechten, zij mogen onafhankelijk van elkaar de kluis bezoeken en wijzigingen doorgeven/regelen (zij hebben hiervoor dus niet elkaars toestemming nodig). De gemachtigde heeft deze rechten niet, deze mag enkel de kluis bezoeken. Eén en ander kunt u (meestal zonder afspraak) op de betreffende vestiging regelen. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum.
Gera

C.Arabaci

Heel goed

Apeldoorn

S

Top vestiging en vriendelijke medewerkers! ?

Blaak

Uzun

Zeer super geholpen vriendelijke personeel

Den Haag

Jadoenathmisier