Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Dündar

Ruime openingstijden, lekker dichtbij huis en zeer professionele medewerkers.

Delft

Ga zo door! Altijd lieve medewerkers aan het werk in Delft en vandaag ben ik ook weer goed geholpen door Larissa.

Zainab

Erg goed, voorwaarden zijn helder. Service altijd goed.

Amsterdam

Betere telefonische klantenservice. Degene die telefoon opneemt geeft onjuiste informatie. Mogelijkheid om doorverbonden te worden met desbetreffende vestiging zou fijn zijn.

Geachte mevrouw Zainab,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van deze review.
Geachte mevrouw Zainab,
U heeft vandaag telefonisch contact gehad met onze collega uit Amsterdam inzake uw verbeterpunt. Fijn om u gesproken te hebben.
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.
Graag tot ziens op onze vestiging in Amsterdam.

Sharon Goerdajal

Heel goed

Delft

Simpel maar goed

Eindhoven

Contractuele dienstverlening verder digitaliseren

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van deze review.
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te voorzien van deze review.
Wat betreft uw verbeterpunt om contractueel verder te digitaliseren is i.v.m. de veiligheid die we willen blijven garanderen niet mogelijk.
Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers via ons algemeen nummer 088-744 5555
Charlotte

Handan

Super goeie bedrijf. Ik zit hier al sinds 2018 en altijd als ik kom is het zelfde persoon heel vriendelijk hele liever vrouw. Als ik vragen heb helpt ze meteen. En wat het leukste is ze lacht altijd... Super goeie bedrijf. Ik zit hier al sinds 2018 en altijd als ik kom is het zelfde persoon heel vriendelijk hele liever vrouw. Als ik vragen heb helpt ze meteen. En wat het leukste is ze lacht altijd en nooit zo boos. Ik geef nijmegen dikke 10

Nijmegen

van Sminia

In een woord UITSTEKEND. Efficiënt en vriendelijk

Bezuidenhoutseweg Den Haag

Geen. Alles in topvorm

John Havers

Slechte communicatie omtrent waar ik voor kwam

Almelo

Trapleuning bij de onderste trap zou prettig zijn of een lift voor slecht traplopende mensen.

Geachte heer Havers,
Fijn dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven.
Wij hebben elkaar telefonisch gesproken omtrent de communicatie en het verbeterpunt.
Helaas is het...
Geachte heer Havers,
Fijn dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven.
Helaas is het na het plannen van uw afspraak de afspraakbevestiging niet doorgekomen waardoor u niet bekend stond bij de vestiging in Almelo. Onze welgemeende excuses voor de verwarring die is ontstaan tijdens uw eerste bezoek aan DNK.
Het punt wat betreft de trap zullen wij doorzetten naar de desbetreffende vestiging.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat uiteraard heel graag.

G.m.f.b. Hoekstra

Prettig en snel geholpen

Zaandam

Nvt

Silvester De Bruin

Frofesioneel met een groot gevoel van veiligheid en

Den Bosch

Informatie op centrale telefoonnummer was niet correct !

Geachte heer de Bruin,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van deze review.
Geachte heer de Bruin,
U heeft een van onze medewerkers gesproken alvorens u uw kluis kwam bezoeken. Een persoon mag pas een kluis bezoeken mits hij/zij vermeldt staat op het contract.
Indien dit niet het geval is zal het geplande bezoek van de persoon die niet vermeldt staat aan de balie geweigerd worden.
Nogmaals excuses voor het misverstand en wij hopen u nog vele malen te mogen begroeten op de vestiging in Den Bosch.
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Jonker

Heerenveen