Deskundigheid

Bolle

Vriendelijk, behulpzaam

Middelburg

Ys van leeuwen

Word netjes en vriendelijk geholpen !

Rotterdam

Geen verbetering punten ,netjes geholpen !

MJM Kooijman

Goede uitleg en erg attent geholpen!

Amersfoort

Fokken

Discreet en goed ontvangst en begeleiding

Groningen

Misschien in de toekomst dat er een traplift komt heb nu nog geen last met traplopen
Staat ook duidelijk in de omschrijving van het gebouw.

Geachte heer Fokken,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review.
U geeft aan dat de trappen een probleem kunnen gaan zijn in de toekomst.
Helaas is het bouwtechnisch niet...
Geachte heer Fokken,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review.
U geeft aan dat de trappen een probleem kunnen gaan zijn in de toekomst.
Helaas is het bouwtechnisch niet mogelijk om in onze vestiging in Groningen een lift te plaatsen.
Mocht u hier in de toekomst hinder van ondervinden kunt u kosteloos overstappen naar een vestiging die gelijkvloers is.

Tuba

Nijmegen

Niks

C.M.M. de Jong

(Bewerkt)

Heel raar dat ik met mijn partner niet samen naar ons kluisje mocht. Even een melding middels een email had wel gemogen.

Maasdijk

Het zou erg fijn zijn als er een email was uit gegaan dat de regels zijn veranderd. En het was sws een vreemde gang van zaken dat we uit 1 huishouden en samen in een kamertje niet mag. Had het dan... Het zou erg fijn zijn als er een email was uit gegaan dat de regels zijn veranderd. En het was sws een vreemde gang van zaken dat we uit 1 huishouden en samen in een kamertje niet mag. Had het dan op afspraak gedaan.

Geachte mevrouw de Jong,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons van een review te voorzien daarmee kunnen wij onze service blijven verbeteren.
Echter is het zo dat ons land te...
Geachte mevrouw de Jong,
Echter is het zo dat ons land te maken heeft met een strenge lockdown.
Wij vinden het erg belangrijk de regels vanuit het RIVM te volgen en hopen zo dat onze klanten en medewerkers gezond blijven.
Natuurlijk begrijpen wij dat dit vervelend kan zijn en zodra de overheidsregels versoepelen zal De Nederlandse Kluis daarin volgen.
Onze actuele Corona maatregelen kunt u nalezen op onze website https://www.denederlandsekluis.nl/corona/
Wij hopen dat u aan de hand van onze uitleg begrijpt dat wij ons ook aan de wet moeten houden en er niet meer dan één persoon per kluis toegestaan is.

Maarten Kruitwagen

Als altijd prima

Haarlem

Spanjaard

Uitstekend en keurig verzorgd

Amsterdam Vijzelstraat

Ik kende veiligheid niet beoordelen, ik hoop dat die zo goed is als beweerd.

Koolwijk

Oke

Wassenaar

Geen klanten laten wachten verder geen commentaar

Geachte mevrouw Koolwijk,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten, op deze manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.
Wij bieden...
Geachte mevrouw Koolwijk,
Wij bieden onze klanten de service om zonder afspraak hun kluis te bezoeken. Hierdoor kan de klant op een voor zijn/haar gepast tijdstip naar de vestiging komen.
Tijdens de lockdown gelden wel strengere aangepaste maatregelen die u kunt nalezen op onze website.
Het kan daarom helaas wel eens voorkomen dat het wat drukker is en dat u even moet wachten, maar we zullen altijd ons best doen om de doorstroom zo spoedig mogelijk te laten verlopen.