Deskundigheid

Zeer hartelijk ontvangen
Duidelijk uitleg

Eindhoven

Hooi

We zijn vandaag voor het eerst naar DNK geweest en werden ontvangen door een erg vriendelijke dame en heer. De dame (Zeeuw van der Laan) legde ons precies uit hoe het aanvraagproces in z'n werk gaat... We zijn vandaag voor het eerst naar DNK geweest en werden ontvangen door een erg vriendelijke dame en heer. De dame (Zeeuw van der Laan) legde ons precies uit hoe het aanvraagproces in z'n werk gaat en gaf ons tips. Hierna gaf ze een rondleiding in de kluis en konden we onze zaken in de kluis stoppen. Mevrouw was aardig, oprecht en kon alle vragen goed beantwoorden en nam haar tijd voor de klant. Ze was erg deskundig en wist waar ze het over had. We hebben het als erg prettig ervaren.

Delft

Emine

Goede en duidelijke uitleg en vriendelijk

Denhaag

Nvt

M

Goede services

Den Haag

A.L Bons

Fijn bedrijf,je wordt goed ingelicht. Op een duidelijke en snelle manier. Aardige medewerker.

rotterdam-Blaak

alles is prima,zou niet weten wat

Geen bedrijf

Molstraat

S

Fijn

Wassenaar

Super fijne ervaring. Ik werd geholpen door Laryza. Ongelofelijk wat een service, en gastvrijheid die zij heeft geboden toen ik de locatie in Delft bezocht. Ik voelde me vanaf de eerste seconde... Super fijne ervaring. Ik werd geholpen door Laryza. Ongelofelijk wat een service, en gastvrijheid die zij heeft geboden toen ik de locatie in Delft bezocht. Ik voelde me vanaf de eerste seconde meteen thuis. Zelfs in haar officiële pauze maakte ze thuis om mij toegang te verlenen tot mijn kluis. Ik wil nooit meer weg door de fijne service die Laryza mij keer op keer biedt op de locatie in Delft. Ik kan geen betere contactpersoon en deskundige wensen!

Delft

Bartelds