Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

V Fritzsche

Minder dan normaal. Er was niemand aanwezig toen ik arriveerde omstreeks 9.45. Hoofdkantoor gebeld en was er inderdaad geen personnel op kantoor. Een invaller kwam wel binnen, heb ik een poos... Minder dan normaal. Er was niemand aanwezig toen ik arriveerde omstreeks 9.45. Hoofdkantoor gebeld en was er inderdaad geen personnel op kantoor. Een invaller kwam wel binnen, heb ik een poos moeten overbruggen terwijl zij alles opstartte, maar daarna ging alles soepel. Gelukkig had ik de kluis zelf niet nodig, want er was een storing.

Rabobank Bussum

Bij het uitsturen van een verzoek om langs een van de vestigingen te gaan ivm legimitatie, zou het handig zijn geweest om te melden dat de openingstijden aangepast zijn. Ik ben meteen dinsdag... Bij het uitsturen van een verzoek om langs een van de vestigingen te gaan ivm legimitatie, zou het handig zijn geweest om te melden dat de openingstijden aangepast zijn. Ik ben meteen dinsdag gegaan, maar stond voor een gesloten deur omdat Bussum slechts op maandag, woensdag en vrijdag open is. Dit staat wel op de website, maar ik ging er van uit dat ik zoals altijd gewoon terecht kon. Ik werk full-time en heb dus nu twee keer vrij moeten nemen.

Geachte heer, mevrouw Fritzsche,
Hartelijk dank voor uw review.
Geachte heer, mevrouw Fritzsche,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om uw legitimatiebewijs in te laten scannen bij ons.
Sinds de Corona-uitbraak in maart hebben wij noodgedwongen de openingstijden van verschillende vestigingen moeten aanpassen.
Dit is, zoals u zelf al schreef, kenbaar gemaakt op de website en wij hebben ook destijds een mail daarover gestuurd.
Helaas heeft u wat langer moeten wachten dan dat u van ons bent gewend, daarvoor onze excuses.
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Borst

Super

Rijnsburg

Tabasom Sedighi

Ik had een hele fijne ervaring. De wernknemer die mij ging helpen, was erg lief en vriendelijk.

Nijmegen

rob de vries

Super vriendelijk te woord gestaan

utrecht

ik zag geen beveiligingsmedewerker tijdens mijn bezoek.

Geachte heer de Vries,
Fijn om te horen dat uw vriendelijk ontvangen bent op onze vestiging.
Geachte heer de Vries,
Fijn om te horen dat uw vriendelijk ontvangen bent op onze vestiging.
Bij De Nederlandse Kluis hebben we de hoogste categorie beveiliging die mogelijk is in Nederland en wij investeren continue in de nieuwste veiligheidssystemen om de veiligheid te waarborgen.
Hieronder valt onder andere 24/7 live camerabewaking die gekoppeld is aan de meldkamer. Zo wordt alles gemonitord wat er in de diverse ruimtes gebeurd en kan er eventueel ingegrepen worden. Er zijn dan ook geen beveiligingsmedewerkers fysiek aanwezig.

hasret

Top bedrijf

delft

lieve dames die er werken erg behulpzaam!

Geachte mevrouw Hasret,
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van een mooie review.
De complimenten hebben wij doorgegeven aan onze collega's.
Graag tot ziens op...
Geachte mevrouw Hasret,
De complimenten hebben wij doorgegeven aan onze collega's.
Graag tot ziens op onze vestiging in Delft.

Van Loon

Fijne ervaring, vriendelijk en goed geholpen

Tilburg

n.v.t.

Zeer vriendelijke ontvangst. Heel duidelijke uitleg.

Tilburg

Vijverberg

maasdijk

Henk Bosch

den bosch

Antoon Koenders

Ik was zeer tevreden, alles netjes verlopen!!!

Den Bosch